Szoktatok pisilni ha épp fürdötök (zuhanyzás)? Vagy elötte mentek el wc-re?
szerintem nem gáz,ha vki tusolás közben pisil.és nem marad pisis a kád,mert lemossa a víz..
bár,mi alapból lecsapatjuk a kádat használat után,mert a tusfürdő habjától olyan "nyálkás" marad a kád.
Tudtommal régen a kirepedezett bőrre direkt rávizeltek, mert gyógyít. Amíg a vizelet meg nem poshad, nem is büdös.
Én direkt élvezem, ha pisálok amikor zuhanyzom, vagy fürdök, és ha valamelyik családtag is belevizel, engem nem érdekel.
„A gyerekeim pl. 100%, hogy belepisilnek a kád vízbe”
Erről is le lehet szokni.
Nem kell ezt annyira elítélni! A vizelet steril. Aki egyazon helyen fürdik mint te, az belemossa a seggét, a lábát, a micsodáját, a zsíros haját, a fülzsírját, az izzadtságát. Ez mennyivel gusztább? A vizetet meg a vízzel együtt azonnal lemegy, a tusfürdő meg még utánmossa is. Az "undi" felülettel meg max a talpad érintkezik tusoláskor. Mondok jobbat:a közös használatú WC ezerszer gusztustalanabb, mert ott nincs minden használat után szappanos, mindenre kiterjedő zuhatag. Az ülőkén gyakorlatilag mások fenekével kerülsz - ugyan közvetett - de elég közeli kapcsolatba. A keféről már nem is beszélve.
A "vizet spórolok" szöveg mondjuk kicsit kifogás szagú. Mert ha a nagy átlag nem fürödne fél óráig (ne adj' isten egy órán keresztül), hanem 5 perc alatt letudná, sokkalta több vizet spórolna meg, mint a fent említett "akcióval".
Ez a dolog tabunak számít, szégellni való dolog, közben nagyon sokan csinálják, csak mindenki titkolja.
Nyílt titok, de bizonyosan kényelmesebb így elintézni.
A kád vízben "saját lében pácolódni" na az már tényleg kicsit erős. Medencébe vizelni meg egyenesen tahóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!