Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Cigányokról szeretnék informác...

Cigányokról szeretnék információt gyűjteni romológia beadandóhoz. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Tehát olyan oldalak kellenek, ahol (főleg) egészséggel kapcsolatos szokásaikról írnak. Lehet ez gyereknevelés, szoptatás, akármi.
2011. szept. 9. 17:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
31%

Ja, magyar gyilkosok nem is léteznek, ugye? -.-

Nem a cigányok lopnak, hanem a tolvajok.

Nem a cigányok ölnek, hanem a gyilkosok.

A különbség annyi, hogy ha egy egy magyar csinálja,

akkor el van intézve annyival, hogy "hát van ilyen"...

ha egy cigány csinál valamit, akkor "na már megint a cigányok"...

2011. szept. 9. 21:53
 22/26 anonim ***** válasza:
89%
Arányok, azok a fránya arányok valamiért mást mondanak...
2011. szept. 9. 22:50
 23/26 anonim ***** válasza:
46%

A tanárom azt szeretné elérni, hogy a 2 félév után megváltozzon a véleményünk róluk és ne legyen velük szemben előítéletünk.

Ez nem előítélet.

TAPASZTALAT!!!!

2011. szept. 18. 10:57
 24/26 anonim ***** válasza:
19%

Engem még magyar nem köpött le, nem vert meg, és nem rabolt ki. Cigány már számtalanszor. Már kiskoromban, iskolában szembesültem azzal, hogy engem azért köpnek és támadnak meg, mert magyar vagyok (napi rendszerességgel!). A saját hazámban bűn magyarnak lennem! Ez kitaláció? Nem, ez a valóság. Akik pedig minket, magyarokat neveznek rossznak, azok csak inkább húzzák meg magukat. Már nem sokáig fogunk tűrni. Mi békét szerettünk volna, de nekik nem kellett. Majd akkor ők és a liberális provokátoraik megérzik milyen a magyarok haragja!

És milyen előítéletről beszélünk? Érdekes, a rendes cigányokkal senkinek semmi baja. Csak hát kevesen vannak.

Neked kedves kérdező, meg aztán piszkosul értelmes tanárod lehet, mert ilyet csak az mond, aki nem ismeri a cigányokat, vagy aki provokál. Részvétem.

2011. szept. 18. 12:22
 25/26 anonim ***** válasza:
19%
le*
2011. szept. 18. 12:23
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem szocializálódnak.

Orvosi rendelőben alig látok romát, ahhoz képest, hogy a rokkantsági felülbírálatkor a fele csoport (kb 80an voltunk) roma volt.

2011. szept. 18. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!