Mi a véleményetek a cigányokról?
Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 17:57
1/29 anonim válasza:
Az,hogy van olyan,amelyik tisztességesen él,beilleszkedett és elfogadja az alapvető társadalmi normákat.Olyan 0,1%.A többi pedig neveletlen,feltűnősködő szerencsétlenség,nem tanul,mert minek,nem dolgozik,mert minek,nem viselkedik,mert nem volt aki megtanítja.
2/29 anonim válasza:
Nem lenne polkorrekt, ha leírnám:)
3/29 anonim válasza:
ötletem nincs hogy lehetne a cigány problémát megoldani
4/29 anonim válasza:
Némelyik tisztában van a "jogaival" és Ő ezt szépen ki is használja. A bőrünkön élősködnek.
5/29 anonim válasza:
Persze ha kérdezik akkor meg senki nem rasszista.
6/29 anonim válasza:
Megoldás a halmozottan hátrányos helyzetűeknek felajánljuk a csp eltörlése után a sterilizálást pár milláért.
8/29 anonim válasza:
"Persze ha kérdezik akkor meg senki nem rasszista."
Én rasszista vagyok. És? Érdekel ez valakit pár beszűkült rózsadombi liberálison kívül? Nekünk tapasztalataink és elveink vannak, neked megvalósíthatatlan álmaid.
9/29 anonim válasza:
"Én rasszista vagyok. És? Érdekel ez valakit pár beszűkült rózsadombi liberálison kívül? Nekünk tapasztalataink és elveink vannak, neked megvalósíthatatlan álmaid."
Azért nem ártott volna még néhány év az iskolapadban.
10/29 anonim válasza:
Egyetemet végeztem, miért ülnék vissza? Tökéletesen tudatában vagyok azoknak az információknak amikkel tisztában kell lennem. Attól hogy a rossz tapasztalataim miatt elővigyázatos vagyok, a te és a hozzád hasonló szalonliberálisok rasszistának titulálnak. Nos, ez engem nem érdekel amíg a saját és a gyermekeim életét megvédheti az elővigyázatosságom. Viszont azt látom, hogy te kifogytál az érveidből. Javaslom, hogy állj fel a gép mellől és menj ki kicsit az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!