Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mi a véleményetek a cigányokról?

Mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés
2010. júl. 9. 17:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
86%
Az,hogy van olyan,amelyik tisztességesen él,beilleszkedett és elfogadja az alapvető társadalmi normákat.Olyan 0,1%.A többi pedig neveletlen,feltűnősködő szerencsétlenség,nem tanul,mert minek,nem dolgozik,mert minek,nem viselkedik,mert nem volt aki megtanítja.
2010. júl. 9. 18:03
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem lenne polkorrekt, ha leírnám:)
2010. júl. 9. 18:03
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
ötletem nincs hogy lehetne a cigány problémát megoldani
2010. júl. 9. 18:05
 4/29 anonim ***** válasza:
83%
Némelyik tisztában van a "jogaival" és Ő ezt szépen ki is használja. A bőrünkön élősködnek.
2010. júl. 9. 18:10
 5/29 anonim válasza:
19%
Persze ha kérdezik akkor meg senki nem rasszista.
2010. júl. 9. 18:27
 6/29 anonim ***** válasza:
38%
Megoldás a halmozottan hátrányos helyzetűeknek felajánljuk a csp eltörlése után a sterilizálást pár milláért.
2010. júl. 9. 18:35
 7/29 anonim válasza:
71%
Egyetértek az elsővel
2010. júl. 9. 18:38
 8/29 anonim ***** válasza:
72%

"Persze ha kérdezik akkor meg senki nem rasszista."

Én rasszista vagyok. És? Érdekel ez valakit pár beszűkült rózsadombi liberálison kívül? Nekünk tapasztalataink és elveink vannak, neked megvalósíthatatlan álmaid.

2010. júl. 9. 18:42
 9/29 anonim válasza:
10%

"Én rasszista vagyok. És? Érdekel ez valakit pár beszűkült rózsadombi liberálison kívül? Nekünk tapasztalataink és elveink vannak, neked megvalósíthatatlan álmaid."

Azért nem ártott volna még néhány év az iskolapadban.

2010. júl. 9. 18:51
 10/29 anonim ***** válasza:
71%
Egyetemet végeztem, miért ülnék vissza? Tökéletesen tudatában vagyok azoknak az információknak amikkel tisztában kell lennem. Attól hogy a rossz tapasztalataim miatt elővigyázatos vagyok, a te és a hozzád hasonló szalonliberálisok rasszistának titulálnak. Nos, ez engem nem érdekel amíg a saját és a gyermekeim életét megvédheti az elővigyázatosságom. Viszont azt látom, hogy te kifogytál az érveidből. Javaslom, hogy állj fel a gép mellől és menj ki kicsit az utcára.
2010. júl. 9. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!