Mi a véleményetek a cigányokról?
Nekem semmi bajom velük, amíg nem ismerem őket. Mármint külső alapján nem ítélem el őket. Vannak rendesek is köztük, épp úgy, ahogy magyarokból is van egy-két paraszt állat. Szerintem a származás még nem jelent semmit, a viselkedés a lényeg. Ha kötekednek, meg ilyesmi, akkor persze mehetnek a fenébe, de attól, hogy valaki cigány, nem feltétlenül rossz ember.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Kényes kérdés. A legtöbb cigány nem dolgozik. Csak dugnak, szaporodnak, piálnak, lopnak és megverik a magyarokat. Persze vannak, akik nem, de sajnos az csak a kisebbik hányad. Ez van. Ezt nem rasszista véleményként írtam le, hanem ezt látom én és még a magyar lakosság 90%-a. Mi magyarok egyre csak fogyunk, mert nincs pénzünk családot alapítani, keményen dolgozunk, megélni is alig tudunk, az általunk befizetett adóból pedig a cigányok élnek, mint hal a vízben. Nézz meg egy igazi cigány házat. Putri a javából. Igénytelenek és koszosak. Még ők maguk is megmondták, hogy nekik nem éri meg dolgozni, mert eltartja őket az állam, vagyis mi, akik keményen dolgozunk. Nekik fogalmuk nincs arról, hogy milyen érzés este elindulni dolgozni és egész éjszaka szenvedni, mert álmos vagy, de alhatsz, mert keményen dolgozni kell. Fogalmuk nincs arról, hogy milyen érzés nap, mint nap hajnali 3-4-kor felkelni fáradtan és menni dolgozni, nem tudják, hogy milyen érzés a munkahelyen 5-10 perc alatt gyorsan betolni a kaját, mert nincs több idő.
Szólás szabadság van, elmondtam őszintén a véleményemet. Én ezért haragszom rájuk.
"Inzultáltak egy BKV-vezetőt (vajon kik?),egy utas meghalt "
"Fogyatékos lányt vertek félholtra Lacházán Sztojkáék"
"Még a temetéseiket is velünk akarják kifizettetni a cigányok"
"Elengedték az 53 éves férfit meggyilkoló orkokat"
"Gödöllő: újabb mokka rablás, a 70 éves áldozat súlyosan sérült"
"Kocsmázás után jártak betörni az orkok"
"Mokkaféreg: emberbaráti szeretetből tartunk rabszolgákat"
"Csak a szokásos: szülőt vertek az orkok"
"Terrorizálják a cigányok a lacháziakat"
És ez csak a 25-26. napi "termés"
igen a többségük rossz kb 80 %
nem kedvelem őket
lopnak hazudnak
minél több gyereket szülnek hogy kapják a segélyt
a kis gyereket küldik el lopni mert ő
még nem büntethető
Ismerek olyan cigányt, aki tisztességesen dolgozik, ismerek olyan cigányt, aki főiskolát-egyetemet végzett és tud érvényesülni, ismerek olyant is, aki léhűtő, ismerek olyant, akinek nagy a szája, de olyant is, akinek csak a szája jár, egyébként jó ember, ismerek olyant, aki gyerek, és ha piszkálják a társai a származása miatt, akkor vagy verekedéssel reagál vagy elsírja magát, ismerek cigány-nemcigány párt, jól megvannak.
Nem cigány származásúak közül is ismerek ilyeneket.
Nekem ez a véleményem, nem az egészet kell nézni, hanem az egyes embert, csak erre sokan képtelenek, ha rossz a tapasztalatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!