Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a cigányokról?

Mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés
Tényleg olyan rosszak? milyen lehet egy magyar-cigány kapcsolat?
2009. szept. 26. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

semmi extra, évekig éltem a 8ban.. ha nézed a filmeket, ugyanazok a cigányok itt, mint a négerek voltak a gettóban, a társadalmi szabályok érvényüket vesztik, helyettük van valami egészen más.

én nem tartom ezt társadalmi problémának, minden nagyobb városnak van ugyanez a problémája egy bizonyos népcsoporttal. engem is raboltak már ki, utcán, és vonaton is cigányok, ez a "tájkép része" valahogy, nem tudsz mit csinálni, nem kell őket szeretni, de utálni se, ez van, ilyen a helyzet.

2009. szept. 28. 00:08
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

Ha nem is tökéletes e téren, de a 'magyar'-okénál mindenképp összetartóbb nép (hja, melyik kisebbség nem az), az őt ért sérelmeket akár úgy is megtorolja, hogy az meg sem történt, míg a magyar a saját fajtáját eltapossa átvitt, vagy akár a szó szoros értelmében pl. a zebrán. A cigány, ha igaz, ha csak legenda, de jól él a segély és egyéb szolgáltatásaiból az államnak, ugyanakkor bolond volna kevesebb gyereket vállalni, vagy azok szájától elvenni bármit, hogy a feneketlen államkasszába és az abból élősködők markába jusson. Ők élni szeretnek, a magyar kihalni. A magyar csicska nép, a cigány pedig büszke, nem hódol be. Lehet vitatkozni, de a születés-halálozás mást mutat. Verni meg verheti magát bárki a diplomájára, ha az ennek megszerzésére fordított milliókat (mert enni, lakni addig is kell, stb.), vagy kormányzati audiban, vagy kisebbségi mercedes-ben látja viszont: nem ő áll nyerésre az igazi ga(rá)zdálkodj okosban.

A magyar-cigány kapcsolat? A magyar behúzott farokkal, mert rúgják a vezetői, rúgják a 'kisebbségei' és mikor szorul a hurok, cserbenhagyják a társai (és ő is őket, ez kölcsönös). Tehát nincs szó egyenlőségről.

2009. szept. 28. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Hát ja, biztos van köztük rendes is, elhiszem, hogy ismertek ilyet, de ha 100 cigányból csak 4-5 rendes van, akkor és sajnos mind a százat gyűlölni fogom! Apró bónusz, hogy lassan az egymilliót verdesik.
2009. okt. 3. 14:13
 14/17 A kérdező kommentje:
én eddig nem pontoztam.
2009. okt. 4. 19:38
 15/17 anonim válasza:
Ha többet akarsz megtudni a cigányokról:(nem ajánlom, szegény gyerek ...) http://www.youtube.com/watch?v=Ss-PakbNN3Q
2009. okt. 11. 17:52
 16/17 anonim válasza:
Az igazság a cigányokról: http://www.youtube.com/watch?v=Ss-PakbNN3Q
2009. okt. 11. 17:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Barátnőmet és az egyik volt osztálytársát egy kis híján megerőszakolták, engem általánosba vertek, öcsémet szintúgy, valamint azt a 20-30% magyart aki az iskolába járt, mert ugye a többi mind cigány. A magyarok menekülnek az iskolából. És vajon miért bántottak? A nagy lóf*szért, azért! Hozzájuk se szóltam, rájuk se néztem, mégis kövekkel dobált az egyik kis te_tű (mellette persze ott volt a bátyuska vagy ki a fene testőrként). Ez tesiórán volt, a tanár szeme láttára de az nagy ívbe letojta... Két háznyira lakik egy család, úgy járkálnak be hozzánk mintha otthon lennének. Komolyan! Bejönnek, felkapcsolják a gépet, netezgetnek (van hogy mi itthon se vagyunk, hát a kis köcs_g nem bejön úgy is?), sőt még kimennek a konyhába is és felzabalják az összes ennivalónkat. Azóta harcikutyát keresünk, olyat ami távol tarja őket. Aki tud ilyen kutyát mellesleg dobhat privit. Na még ezek után szeressem őket?
2011. jún. 19. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!