Mi a véleményetek a cigányokról?
semmi extra, évekig éltem a 8ban.. ha nézed a filmeket, ugyanazok a cigányok itt, mint a négerek voltak a gettóban, a társadalmi szabályok érvényüket vesztik, helyettük van valami egészen más.
én nem tartom ezt társadalmi problémának, minden nagyobb városnak van ugyanez a problémája egy bizonyos népcsoporttal. engem is raboltak már ki, utcán, és vonaton is cigányok, ez a "tájkép része" valahogy, nem tudsz mit csinálni, nem kell őket szeretni, de utálni se, ez van, ilyen a helyzet.
Ha nem is tökéletes e téren, de a 'magyar'-okénál mindenképp összetartóbb nép (hja, melyik kisebbség nem az), az őt ért sérelmeket akár úgy is megtorolja, hogy az meg sem történt, míg a magyar a saját fajtáját eltapossa átvitt, vagy akár a szó szoros értelmében pl. a zebrán. A cigány, ha igaz, ha csak legenda, de jól él a segély és egyéb szolgáltatásaiból az államnak, ugyanakkor bolond volna kevesebb gyereket vállalni, vagy azok szájától elvenni bármit, hogy a feneketlen államkasszába és az abból élősködők markába jusson. Ők élni szeretnek, a magyar kihalni. A magyar csicska nép, a cigány pedig büszke, nem hódol be. Lehet vitatkozni, de a születés-halálozás mást mutat. Verni meg verheti magát bárki a diplomájára, ha az ennek megszerzésére fordított milliókat (mert enni, lakni addig is kell, stb.), vagy kormányzati audiban, vagy kisebbségi mercedes-ben látja viszont: nem ő áll nyerésre az igazi ga(rá)zdálkodj okosban.
A magyar-cigány kapcsolat? A magyar behúzott farokkal, mert rúgják a vezetői, rúgják a 'kisebbségei' és mikor szorul a hurok, cserbenhagyják a társai (és ő is őket, ez kölcsönös). Tehát nincs szó egyenlőségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!