Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés
azt szeretném tudni hogy elítéltek-e első látásra egy barnabőrű srácot.azért kérdem mer 20 éves vok 2 méter magas és én úgy vélem hogy az emberek megijednek tőlem ha meglátnak pedig teljesen normális vagyok nem lopok és nem csinálok olyan dolgokat mint az alap kisebbség mégis úgy veszem észre hogy a rasszizmus egyre nagyobb az országban márpedig én csak normális fehérbőrű lánnyal képzelném el magam
2011. jún. 7. 19:10
1 2 3
 1/27 napietus ***** válasza:
96%

én csak egy cigány családot ismerek közelről, ők rendesek.viszont megmondom őszintén, ha több cigány fiatalt látok egy csoportban, kicsit szorongó érzés fog el, mert volt már nagyon rossz élményem, amit csak Istennek és a lélekjelenlétemnek köszönhetek, hogy megúsztam.

de előítéleteim nem lennének, ha látnálak, mert elég jó az emberismeretem, és észreveszem, ha valakinek rosszak a szándékai szinte elsőre.

29/N

2011. jún. 7. 19:13
 2/27 anonim ***** válasza:
mint fiú válaszolnnék ha megengeded, sajnos nem alaptalan azért itt magyarorszgáon a rasszizmus, de azért az előítélet is mindenkiben benne van, ám biztos nehéz lesz olyan lányt fehér csajt találnod aki elfogad, főleg a szülei!
2011. jún. 7. 19:15
 3/27 anonim ***** válasza:
95%

Vannak olyan lányok, akik kifejezetten preferálják a cigányokat.

De ha ez gondot okoz az élő ismerkedésben, akkor esetleg a társkeresőkkel lehet szerencséd. Félreértés ne essék, NEM mondom azt, hogy hazudj magadról, nyugodtan írd ki, hogy kicsoda-micsoda vagy, viszont ott ezzel együtt van lehetőséged arra is, hogy alaposabban is bemutasd magad, megnyutatva így mindazokat, akiknek írsz, és akik aztán ránéznek az adatlapodra - és máris elhárítottad az akadályt.

Ami pedig a rasszizmust illeti, nos, az nyilván nem jó dolog, de sajnos meg tudom érteni, hogy miért alakult ki. Csak tényleg az a nagy kár, hogy az olyanok is megszenvedik, mint te. Mindenesetre remélem, hogy sikerül áthidalnod ezt a problémát, és találsz magadhoz való, rendes, szép és értelmes lányt. :)

2011. jún. 7. 19:16
 4/27 anonim ***** válasza:
66%
De miért csak fehérbőrű lánnyal? Utálod a saját fajtád? Én meg csak normális fehérbőrű sráccal tudom magam elképzelni. Vannak előítéletek a cigányokkal kapcsolatban, és azt hiszem, nem véletlenül. Vannak normálisak, ismerek is olyat, és nagyon tudom sajnálni, mert a fajtájuk alapján kategorizálják. Az olyannak nagyon kell azon dolgoznia, hogy kikerüljön a fajtája árnyékából.
2011. jún. 7. 19:16
 5/27 anonim ***** válasza:
62%

az összeset egy falhoz állítanám,és sortűz nekik!

gyűlölöm őket félek is tőlük.

és nem,nem hiszek abban hogy vannak rendes,becsületes cigányok.mindnek ott csörgedezik az ereiben a lopásra,csalásra kamuzásra való hajlam.

le lehet pontozni,akkor is így látom.

2011. jún. 7. 19:17
 6/27 A kérdező kommentje:

ha látok egy rendes lányt a buszon nem tom róla levennni a szememet ő visszanéz én ujra ránézek de ez nagyon megijesztheti és evvel nem tok mit tenni

am én egyedül vagyok mint az ujjam

2011. jún. 7. 19:17
 7/27 anonim ***** válasza:
32%
Jó nagy rizsa az amit irsz!
2011. jún. 7. 19:18
 8/27 anonim ***** válasza:
77%
Ilyenkor mondjuk lehet egy lehetőség, ha szimplán megszólítod azt, aki tetszik; kedves hang, figyelmesség... és ha váltotok pár szót, máris megnyugodhat.
2011. jún. 7. 19:19
 9/27 napietus ***** válasza:
annak a cigány családnak a tagjai, akiket én ismerek, nem ismerkednek utcán...szerintem Te se tedd, nem jó, annyi rossz ember van! én sem ismerkedtem soha utcán, se fehérrel, se cigánnyal, egyáltalán, senkivel sem...
2011. jún. 7. 19:21
 10/27 A kérdező kommentje:

aki hiszi hiszi aki nem az nem

am én is utálom őket mert sajnos nagyon buták gusztustalanok

és mindenkinek jobb lenne nélkülük de ha itt tartunk én is ugyan így félek tőlük mert én megszakítottam minden kapcsolatomat velük ezért nem vágyok olyan csajra aki a ilyen közegbe nőtt fel

2011. jún. 7. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!