Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés
azt szeretném tudni hogy elítéltek-e első látásra egy barnabőrű srácot.azért kérdem mer 20 éves vok 2 méter magas és én úgy vélem hogy az emberek megijednek tőlem ha meglátnak pedig teljesen normális vagyok nem lopok és nem csinálok olyan dolgokat mint az alap kisebbség mégis úgy veszem észre hogy a rasszizmus egyre nagyobb az országban márpedig én csak normális fehérbőrű lánnyal képzelném el magam
2011. jún. 7. 19:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Najó,akkor evickéljünk el a rasszizmus vizéről.Konkrétan a kérdésedre válaszolva,én például nem örülök ha egy cigány srác úgy megnéz hogy akar tőlem valamit.Én az ilyet úgy szoktam lereagálni hogy magamhoz szorítom a táskám,szedem a lábaim.De ez csak egy vélemény.
2011. jún. 8. 00:40
 22/27 anonim ***** válasza:
Én nem értem, ha csak apád félig volt az és anyád fehér, akkor hogyan lehet annyira sötét a bőrszíned? Szerintem túldramatizálod, egyébként meg a cigányok iránt érzett ellenszenvre hibás kifejezés a rasszizmus, mert ők még nem egy másik rassz, csupán az európainak egy feles-sötétebb változata. Gondoljatok az árja betörésekre Dél-Indiában, mikor a tiszta fehérek keveredtek az őslakosokkal. Tehát nem teljesen egy másik rassz. A cigány pedig az indiaiból kiváló kis vándorló népcsoport.
2011. jún. 8. 02:18
 23/27 A kérdező kommentje:

köszönöm kedves utolsó elötti

a többieknek jobb lenne ha elöbb elolvasnák a kommenteket mer ezeket mindenki tudja jól és nincs mit veszekedni rajta

és még mindig az a kérdés hogy zavar-e ha egy kreol bőrű srác megbámul?

am apumon nem de rajtam és két testvéremen meglátszik ha pl lebarnulok a napon elég ilyesztő a bőrszínem

2011. jún. 8. 05:17
 24/27 anonim ***** válasza:
Kerüld a napot, ez a megoldás.
2011. jún. 8. 13:41
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát figyu, öszintén szerintem 10böl 8 lánynak van valamiféle elöitélete ha egy cigány származásu nézi öt meg. De például simán mondhatod, hogy ösmagyar vagy, hun vér csordogál az ereidben,vagy valami hasonlot. Engem egyébként személy szerint nem zavarna, ha az adott ember öltözködéséböl látszana, hogy nem az a nagykemény-raj fajta. 15l
2011. jún. 8. 15:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Annyit fűznék hozzá hogy benned is ott a rasszizmus ha csak fehér csajjal akarsz együtt lenni.
2011. nov. 29. 16:25
 27/27 anonim ***** válasza:

15:11

"Á csak ősmagyar vagyok azírt ilyen a bűröm, amúgy Kolompár Áládár vagyok"

2011. nov. 29. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!