Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a cigányokról?

Figyelt kérdés
azt szeretném tudni hogy elítéltek-e első látásra egy barnabőrű srácot.azért kérdem mer 20 éves vok 2 méter magas és én úgy vélem hogy az emberek megijednek tőlem ha meglátnak pedig teljesen normális vagyok nem lopok és nem csinálok olyan dolgokat mint az alap kisebbség mégis úgy veszem észre hogy a rasszizmus egyre nagyobb az országban márpedig én csak normális fehérbőrű lánnyal képzelném el magam
2011. jún. 7. 19:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
nem ilyen közegben
2011. jún. 7. 19:23
 12/27 A kérdező kommentje:

nekem nem cigány családom van apám félig az és anyám a fehér

apum családját nem ismerem anyuét tekintem ccsaládomnak

2011. jún. 7. 19:27
 13/27 anonim ***** válasza:
41%
19:17 !!!!!!!!!! én téged állítanálak falhoz! Hát hogy lehetsz ilyen??? Bisztos sokkal külömbek minnt te! Szánalom, hogy lehetnek ilyen rasszisták az emberek.. énis fehér vagyok, mégis nem ítéllem el a romákat... Vannak roma barátaim is , és mégis tisztességes emberek a szüleik ! Utállom az ilyen embereket, akik többnek érzik magukat a bőrük színe miatt! 13/L
2011. jún. 7. 19:31
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Istenem ilyen rasszistákat.. :/ Szánalom milyen a mai világ!
2011. jún. 7. 19:32
 15/27 anonim ***** válasza:
16%

Sajnálom, hogy mindezen rasszista hozzászólásokat el kellett viselned, szegény kérdező. Természetesen mindig vannak kivételek, sőt, ha belegondolnak az emberek, a fehér ember ugyanazt csinálja, mint a cigányok, csak nekik valahogyan "elnézik".

Szerintem biztos, hogy találsz majd olyan lányt, aki képes elvonatkoztatni, hogy mi az átlag és mi vagy te magad. :) Ha elmagyarázod neki, és tényleg olyan vagy, amilyennek mondod magad, akkor semmi akadálya sincsen a dolgok alakulásának. Sok sikert kívánok! :)

2011. jún. 7. 19:38
 16/27 anonim ***** válasza:
48%

Azért az is szép hogy egy 13 éves kölyök próbál itt leugatni.Azt hiszed alaptalanul mondom ezeket???...Hááányszor lopták meg a családomat büdös cigányok(presszónk van).

Undorító népség!!!Akkor lennék rasszista ha a a színes bőrű embereket szidnám,de a cigányok állatok!

Jobb ha hozzászoksz,mert az emberek nagyrésze ilyen,így vélekedik.Kívánom találd meg azt,aki nem,kevesen vannak!

Bár sosem értem azt a magyar embert aki képes keveredni...

2011. jún. 7. 19:43
 17/27 A kérdező kommentje:

én nem arra voltam kiváncsi hogy mit gondoltok a rasszizmusról hanem arra hogyan vélekedtek arról ha egy olyan srác néz titeket mondjuk a buszon akk hogyan reagáltok stb örültök neki vagy visszataszítónak találjátok csak sajna az a baj hogy még mindíg 12-14-es a korosztály

és kedves utolsó egyetértek veled sajnos ezek az emberek ilyenek és azért tettem fel ezt a kérdést mert ha meglátok az utcán egy jó nőt és ha netán észrevenne akk a milyen véleményel lenne

2011. jún. 7. 23:14
 18/27 A kérdező kommentje:

másrészt meg remélem tesem hiszed el hogy teljesen magyar vagy (pl én van bennem cigány Lengyel német magyar)nem hiszem hogy itt akárki is különb lenne hiszen gondolom van történelem órátok de ha nem hiszitek akkor kérdezzétek meg a tanáraitokat hogy milyen országok telepedtek meg nálunk és itt gondolok a németekre lengyelekre oroszokra törökökre

de ez nem az a topik ahol ilyenekről kell beszélni

2011. jún. 7. 23:18
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"úgy veszem észre hogy a rasszizmus egyre nagyobb az országban"

Pontosan. De ez sajnos a magyarokat érinti. Ha egy cigány összever egy magyart az diák csíny. Fordított esetben a magyar egy szemét, nácifasiszta, rasszista cigánygyűlölő állat és még keményen meghurcolják.

Ha egy cigány az éjszaka közepén elvágja a 90 éves öregasszony torkát, egyből jönnek, hogy megélhetési bűnözés, mert szegény és különben is micsoda dolog, hogy felelősségre akarunk vonni egy cigányt gyilkosságért.

Ha egy magyar bántalmaz egy cigányt, akár csak egy pofon erejéig, akár letöltendőt is kaphat.

És igen, ha meglátok egy 5-6 fős cigány hordát, nem az lesz az első gondolatom, hogy a templomba mennek misére, vagy dolgozni a földere. Ezért is hordok magammal boxert és könnygázt, bár szerencsére eddig még nem kellett használnom, de ne is kelljen.

Minden előítéletnek van valóságalapja.

2011. jún. 8. 00:31
 20/27 anonim ***** válasza:

19:31

Akkor védd őket, ha majd téged vernek nyomorékká 1000 forintért vagy erőszakolnak meg.

Az oldal 18 éven felülieknek szól. Mit ugatsz itt a 13 éveddel. Húzzál lefeküdni, mert holnap iskola.

2011. jún. 8. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!