Csak nekem van ilyen "bajom"?
Figyelt kérdés
mindjárt itt a gimis avató, néztem képeket már róluk, meg minden, de számomra egyáltalán nem vicces, semmi kedvem sincs hozzá... elhiszem, hogy poén, jól érezném magam, stb. a humorérzékemmel nincs semmi gond, de valahogy teljesen ellene vagyok ennek az egésznek. Nem szoktak durvák lenni a gimibe, ahova járok... kis smink, meg egy kis feladat, de számomra egyáltalán nem vicces.2011. szept. 6. 17:55
1/7 anonim válasza:
Én sem voltam nagyon oda érte, de aztán nagyon jó volt, nem is úgy a feladatok miatt, hanem a hangulat... utánozhatatlan. :) Aztán amúgy sem kell aggódni, ha nem élvezed, akkor is gyorsan múlik az idő és észre sem veszed és már vége is. 16/L
2/7 anonim válasza:
Én még voltam katona. Na ott volt avatás ez NULLA.
Kanalazás,varratkivétel,rázatás,Metrózás,hosszúpálya 40vödör vízzel fellocsolva szedd össze egy mosogatószivaccsal.....stb
3/7 anonim válasza:
Előző vok.
Nálatok csapatépítő közösségformáló feladata van az avatásnak nem? Én kibírnám és jót röhögnék másokon.
4/7 anonim válasza:
Én egyszerűen nem mentem és kész.Nem fogok ott majomkodni, ha nincs hozzá gusztusom
5/7 anonim válasza:
Én sem akartam elmenni, nem is voltam az a nagy közösségi típus, de pont ez a "buli" kellett ahhoz, hogy feloldódjak. Nagyon sokat veszítettem volna ha nem megyek el.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek (y)
2011. szept. 7. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!