Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha szétverem a pofáját mi...

Ha szétverem a pofáját mi bajom lehet? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy gyerek az osztályban aki folyton bunkó velem ilyesmiket mondogat nekem hogy fogyatékos meg hogy büdös, patkány hasonlók egész mondatokba nem csak így szavanként. Aszthiszi hogy ő a nagyfiú fojton keménykedik meg minden néhányszor belém is rugott és nem lett semmi balya belőlle. De hogy ha megverném esélye sem lenne de el kerülhetnék valami javítóintézetbe vagy ilyesmi amiért megvertem(azt hogy mennyire az is kérdés)? amúgy nem vagyok verekedős típus se alkat de vele már nagyon tele van a pohár.

13/f 7.o

2011. jan. 13. 16:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
45%

Úgy üsd meg, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülése ne legyen,

azaz ne törjön el semmije.

Törekedj arra is, hogy az ellső ütés legyen az utolsó, mer ha a gyerek boxol vagy valami hasonlót csinál, hiába ütöd a fejét meg se érzi, gyomorba üssed akkor egy pár percig földön marad.

Amúgy max kapsz egy fegyelmit ha 8 napon belüli a sérülés.

Harcold ki, hogy ő üssön elösször de ne provokálj mert így jogos önvédelem.

2011. jan. 13. 17:06
 2/15 A kérdező kommentje:
kösz
2011. jan. 13. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
Üssed apám!Ha már elfáradta kezed, akkor meg rúgjad!
2011. jan. 13. 17:18
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
14 év alatt nem vagy büntethető. Verd a szart is ki belőle.
2011. jan. 13. 17:24
 5/15 A kérdező kommentje:
jó XD
2011. jan. 13. 18:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem kell szemtanú amikor elvered, az ő szava a te szavad ellen. Persze alibi is kell arra az időre tehát el kell intézned, hogy "otthon legyél" több szemtanú állítása által. Egyébként meg "A nép szája is asszonggya, hogy üsd, vágd nem anyád, nem apád"
2011. jan. 13. 20:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Én sem voltam osztálykedvenc, de soha eszembe se, jutott, hogy jól megverjek valakit. Nem féltem, egyszerűen gáznak éreztem volna, ha lesüllyedek ugyanarra a szintre. Mert akkor miben leszek jobb? Semmiben. Ugyanolyan szar leszek, mint a többiek.
2011. jan. 14. 10:18
 8/15 A kérdező kommentje:

Szerintem értenifog belőlle és a többiek meg le vannak sz.rva ígyis úgyis kivagyok közösítve.

Miért verjem meg titokba szerintem valamennyire a többiek is örülni fognak neki XD

múgy nem is mondtam hogy én még nem is verekedtem annyira komolyan meg aszthiszem ő sem meg a többi gyerek sem mert ez egy olyan iskola ahol nem szokás az ilyesmi inkább a tanárokkal együtt megbeszélik de őt ez nem érdekli ha a tanárok elött ezt nem is mutatja ki.

2011. jan. 14. 17:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hülye vagy. Aztán hozza majd a haverjait, és jól megveret egyszer-kétszer, még párszor. Szóval kb. ennyit nyersz a nagy megveréssel...
2011. jan. 15. 18:01
 10/15 A kérdező kommentje:

Az osztályban összesen 10 valahányan vagyunk.

Nincsenek barátai akik megtudnának verni.

háháháháhááá XD

2011. jan. 15. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!