Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ha szétverem a pofáját mi...

Ha szétverem a pofáját mi bajom lehet? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy gyerek az osztályban aki folyton bunkó velem ilyesmiket mondogat nekem hogy fogyatékos meg hogy büdös, patkány hasonlók egész mondatokba nem csak így szavanként. Aszthiszi hogy ő a nagyfiú fojton keménykedik meg minden néhányszor belém is rugott és nem lett semmi balya belőlle. De hogy ha megverném esélye sem lenne de el kerülhetnék valami javítóintézetbe vagy ilyesmi amiért megvertem(azt hogy mennyire az is kérdés)? amúgy nem vagyok verekedős típus se alkat de vele már nagyon tele van a pohár.

13/f 7.o

2011. jan. 13. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért arra gondolj, hogy ha véletlen rossz helyen ütöd meg ( pl. gége, vagy beleböksz a szemébe stb. ) végzetes is lehet! Na azt hogy magyaráznád ki? :( Amikor megrúgott akkor kellett volna intézkedned. Max. így csak szóban bántsd. Ne ezzel akarj nagyfiú lenni. Gondolj bele, 20 év múlva, milyen hátrányod lesz vele kapcsolatban? Semmilyen. Meg ha kapsz most igazgatóit, az beleszámít a felvételibe. És szerinted kit vesznek fel akárhová is egy igazgatóival?
2011. jan. 16. 10:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Inkabb azon gondolkodj el, hogy miert kozositett ki meg az a 10 valahany ember is. Milyen iskolaba jarsz, ahol csak 10 valahanyan vannak? Azt hiszem, inkabb tanulj, kerj segitseget egy profitol, mielott Te leszel jol elverve.
2011. jan. 16. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Lám de igaza van FromOznak! Egy fontos információt kihagytál: miért is közösítettek ki??
2011. jan. 17. 15:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Azér mert egy pszihológiai bizonyított tény az hogy egy osztályban mindig kell egy olyan gyerek akit kiközösítenek. Volt egy ilyen gyerek de ő nem rég ment ell met az osztály elüldözte és most ujra én vagyok az.
2011. jan. 17. 18:25
 15/15 A kérdező kommentje:

Én nem tudok olyan jól oltogatni

amúgyis ha én is oltom akkor ő csak még jobban oltogat de ha beverem a pofályát akkor nem fog tovább oltogattni XD

2011. jan. 17. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!