Lenézed a takarítókat?
Kalauzokat
Eladókat
Kukásokat
Papokat
Zenészeket
Ápolókat.
Én nem a munka az munka.
én nem nézek le senkit. oké mondjuk kivételek vannak, de most pl prostikra gondoltam, azokból is a rosszabb fajtákra:D
mondjuk velem is megesett hogy otthagytam valami szemetet, megszóltak hogy dobjam ki erre a reakcióm az volt hogy minek van a takarító?:D na mindegy, a lényeg, hogy minden munka, még az a bizonyos parkőr is jobb mint a semmi.
nem nézek le senkit sem.
Ha jól végzi a munkát, figyelemmel, odaadással, koncetráltran, bármilyen munka is az, akkor csodálom.
Igen, a takarítót is. A jó papot is, őket különösen - nem ők tehetnek arról, hogy ma már tömegeknek, többségében a bolsevik terror áldozatainak, halvány fogalma sincs a szakrális szertartásokról.
Pax!
A bolsevik terror miatt ingyenélők a papok, LOL:D
Neked aztán lehet egy fincsi életszemléleted.
Nem nézem le egyiket sem. Munka.
Meg aztán, van, hogy épp állás nélkül állunk, és el kell helyezkedni, mert valamiből élni kell, és akkor kénytelen az ember olyan melót vállalni, ami nem éppen a képzettsége szerinti. Pl. elmegy takarítónak vagy eladónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!