Fagyizóban illik adni borravalót?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 15:37
1/12 anonim válasza:
ha tölcséres akkor neem
de ha kelyhes szerintem akkor se
legfljebb ha pl sütit is eszel
és sokat rendelsz
2/12 anonim válasza:
ha kedves a kiszolgálás én szoktam adni és még egyszer sem nehezteltek meg érte :)
3/12 A kérdező kommentje:
az igazság az, h tegnap voltam fagyizni, és nagyon megalázó volt, ahogyan a kiszolgálónő "elbújt" a kassza mögött, csak hogy a visszajáró 50 forintot megtarthassa. Azt hitte, ha várat, akkor ott hagyom neki, mögöttem pedig csak egyre jött a sor. rosszul éreztem magam tőle nagyon. Legközelebb azt hiszem, nem is megyek oda. Ez nagyon visszatetsző volt számomra! Ha adni akarok, akkor úgyis szólok, nem?
Vélemények?
2009. ápr. 6. 15:58
4/12 anonim válasza:
Jajj én is annyiszor járok így, hogy még én érzem magam rosszul mert várok a visszajáróra, pedig az a természtes, hogy visszaadják. Ha odaakarom adni, akkor mondom, hogy köszönöm szépen, és elmegyek. Szerintem nem kellett volna otthagynod borravalónak, legalábbis nem hinném, hogy ez "elvárható" lett volna, kivétel persze, ez előttem felsorolt esetekben, bár sztem akkor sem evidens.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát nem is hagytam ott neki, de a borravaló adásával mindig is problémáim voltak...
Köszönöm a kommenteket!
2009. ápr. 6. 16:12
6/12 anonim válasza:
15:43 as vagyok megértelek én sem mennék vissza arra a helyre többet!nem tudom milyen üzletpolitikája van a kiszolgálónak mi ér többet 50 ft vagy egy visszatérő elégedett vevő?és csatlakozom meg kellett volna várni a visszajárót bármilyen kellemetlen egy jóérzésü embernek hogy miatta áll a sor közben nem tehet róla
7/12 anonim válasza:
50ft? Amikor a fagyi 120ft körül van? Ne is hagyj ott semmit, pláne, ha ilyen az eladó... Ha rendes, én is szoktam, de azért... Hm... Általában mondjuk én ilyesmi helyeken pontosan adok, vagy max. 10 forinttal többet, s azt hagyom ott...
8/12 anonim válasza:
Én ma vettem fagylaltot, egy gombóc 150 Ft volt. Szóval így s épp elég jól keresnek...
9/12 anonim válasza:
Ilyen kiszolgálás mellett nem adnék, és jól tetted, ők kötelesek visszaadni a visszajárót, amennyiben te másképp nem rendelkezel. Ne te érezd magad rosszul, a fagyis kishölgy volt pofátlan.
10/12 anonim válasza:
Húha. Ilyen vállságban, ki tud borravalót adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!