Illik nem öltönyben menni államvizsgára?
Jövőhéten államvizsgázom és semmi kedvem sötét öltönyben mászkálni ilyen kánikulában...
Az elképzelésem egy elegáns( nem fehér ) ing + elegáns világos ( nem öltöny) nadrág + elegáns cipő. végtére is nyár van ...
Meg szerintem végül is nem előírás az öltöny, csak senki nem kérdőjelezi meg, hogy máshogy is meglehet jelenni.
De azt sem szeretném, hogy ezzel egyből leírjam magam, hogy nem adom meg a tiszteletet.
Szerintetek mik a lehetőségek?
Azért stresszelek ezen ennyit mer öltönyben nagyon kényelmetlenül érzem magam, nem beszélve arról, hogy teleizzadom. Egy kényelmesebb öltözék sokat járulna hozza, hogy összeszedettebb legyek .
A francba, igazatok van :)
Most nincs mit pattogni, ki tudja ki ül majd velem szemben...Azért örülök, hogy sikerül túllépnem az önfejűségen.
Mi lenne velünk nők nélkül?!:) ( feltételezem főleg hölgyek válaszoltak)
Köszönöm a segítséget!
:) Tényleg nők. :)
És: SOK SIKERT!!!!
Ha nem lenének nők/női elvások akkor nem kellene feszengenünk.
Viszont amit fel akartál venni, az csak egy meleg vizsgáztatónál lett volna jó pont.
Baromság!
Az, hogy az egyik nem igyekszik megfelelni a másiknak ez egy teljesen természetes magatartásforma minden kétnemű élőlénynél és ez alól az ember sem kivétel.Arról nem is beszélve, hogy ez a nőket a férfiakkal teljesen megegyező mértékben érinti(csak más formában).Egyes élőlényeknél a tollazat másoknál az erő a párzás függvénye. Az emberi lények párválasztása egy sokkal komplexebb formát vett fel , ahol szinte minden állatias preferencia érvényesül : külső megjelenés, erő, dominancia (ennek egyik képviselője bizonyos formában a pénz) stb stb ... Ha ez nem volna , ez a esetben a párválasztás is valamilyen teljesen más( jelen pillanatban értelmezhetetlen) formában érvényesülne ...És az, hogy te ettől feszengsz az saját egyéni problémád.De semmi sem kötött, örök érvényű. Minden fejlődik, mint ahogyan ez a terület is formálódik az idő folyamán. És ez a fejlődés az ami fenntartja lehetőséget valamilyen új nézőpont kifejlődésére. Csak ezt az jelen helyzeten való siránkozás közeledte kevesen veszik észre.
Nekem speciel pont azon alapszik sikerem,hogy újramerek gondolni dolgokat , és semmilyen formában nem kiszámítható a viselkedésem.
A másod megjegyzésed körvonalazza leginkább, hogy mennyire elvagy tévedve.
WOW, nem hiszed el, de pont ma reggel láttam egy öltönyös srácot, és azon tűnődtem, neked hogy sikerült. :)
Meg az a lehetetlen belinkelt gatya is eszembe jutott. :):)
De gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!