Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Illendő-e emeltszintű vizsgára...

Illendő-e emeltszintű vizsgára fehér nadrágban, bordó ingben és fehér öltönyben menni vagy maradjak a hagyományos kombinációnál?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
semmilyen vizsgára nem illik így menni szerintem
2009. máj. 4. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem mennék így, bár láttam olyan ballagó osztályt, akiknek ilyen volt a ballagó öltönyük. De hogyan választhatták ezt, én nem értem. Az írásbelire még el is megy, de szerintem szóbelire semmiképp ne állíts be ilyen ruhában. De ez csak az én meglátásom.
2009. máj. 4. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem. Maradj a fekete fehérnél.
2009. máj. 4. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Egyetemi oktató vagyok, és 21 éve felvételiztetek is. Egy ilyen hallgató elvben megfelel a szokásoknak - a nyakkendőt a kedves kérdező nem említi -, de mindig "ferde szemmel" néztünk az ilyen jelöltekre. Fiatal barátom! Maradjon a hagyományos "érettségiző öltönyénél", az nagyobb önbizalmat ad! Sok sikert a vizsgájához!
2009. máj. 4. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Persze, végülis ez csak egy emeltszintű érettségi.

Kit érdekel az eredménye?

Próbáld csak meg, maximum nem jön be!

Remélem érzed benne az iróniát!

Ezeket olyan vizsgákon kell kipróbálni, ahol nem ekkora a tét!

2009. máj. 4. 21:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Levontam a konzekvenciat, szoval marad a jol bevalt stilus. Az oktato urnak/holgynek koszonom a jokivansagot!
2009. máj. 4. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy az "öreg" (úr) könnyen teljesíthetó tanácsot adott.

Nagyra becsülöm, hogy ismeretlenül küldött kívánságomra kedvesen és tisztességesen reagált!

Lesz még mód kihasználni a bordó inget és a fehér nadrágot!

2009. máj. 5. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:

1. Illik megtisztelni a vizsgázatatót.

2. A vizsgáztató ne az öltözködés alapján ítéljen. Objektivitást el lehetne várni tőle, hiszen azért van ott.

2009. nov. 8. 08:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Hm! Ez egy picit megkésett reagálásnak tűnik, de egyetértek a kedves hozzászólóval.
2009. nov. 11. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!