Illendő-e emeltszintű vizsgára fehér nadrágban, bordó ingben és fehér öltönyben menni vagy maradjak a hagyományos kombinációnál?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 21:18
1/9 anonim válasza:
semmilyen vizsgára nem illik így menni szerintem
2/9 anonim válasza:
Én nem mennék így, bár láttam olyan ballagó osztályt, akiknek ilyen volt a ballagó öltönyük. De hogyan választhatták ezt, én nem értem. Az írásbelire még el is megy, de szerintem szóbelire semmiképp ne állíts be ilyen ruhában. De ez csak az én meglátásom.
3/9 anonim válasza:
Szerintem sem. Maradj a fekete fehérnél.
4/9 anonim válasza:
Nem! Egyetemi oktató vagyok, és 21 éve felvételiztetek is. Egy ilyen hallgató elvben megfelel a szokásoknak - a nyakkendőt a kedves kérdező nem említi -, de mindig "ferde szemmel" néztünk az ilyen jelöltekre. Fiatal barátom! Maradjon a hagyományos "érettségiző öltönyénél", az nagyobb önbizalmat ad! Sok sikert a vizsgájához!
5/9 anonim válasza:
Persze, végülis ez csak egy emeltszintű érettségi.
Kit érdekel az eredménye?
Próbáld csak meg, maximum nem jön be!
Remélem érzed benne az iróniát!
Ezeket olyan vizsgákon kell kipróbálni, ahol nem ekkora a tét!
6/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Levontam a konzekvenciat, szoval marad a jol bevalt stilus. Az oktato urnak/holgynek koszonom a jokivansagot!
2009. máj. 4. 22:06
7/9 anonim válasza:
Örülök, hogy az "öreg" (úr) könnyen teljesíthetó tanácsot adott.
Nagyra becsülöm, hogy ismeretlenül küldött kívánságomra kedvesen és tisztességesen reagált!
Lesz még mód kihasználni a bordó inget és a fehér nadrágot!
8/9 anonim válasza:
1. Illik megtisztelni a vizsgázatatót.
2. A vizsgáztató ne az öltözködés alapján ítéljen. Objektivitást el lehetne várni tőle, hiszen azért van ott.
9/9 anonim válasza:
Hm! Ez egy picit megkésett reagálásnak tűnik, de egyetértek a kedves hozzászólóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!