Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Állásinterjúra muszáj öltönybe...

Állásinterjúra muszáj öltönyben menni?

Figyelt kérdés
Hülyén nézek ki benne, és nagyon nem én vagyok, szal csak akkor mennék úgy, ha nagyon nagy parasztság anélkül.
2011. jan. 17. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
célszerű. vagy miben akarsz?
2011. jan. 17. 17:33
 2/13 komasa ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy hová mész interjúra? Ha komoly céghez, komoly beosztásba, akkor igen.
2011. jan. 17. 17:34
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ha kőművesnek vagy bolti eladónak vagy más fizikai jellegű munkára jelentkezel egyáltalán nem kell, sőt nem is ajánlatos.

Ha irodai munka ill. szellemi jellegű akkor muszáj, ki birod, ha van rá pénzed vegyél egy újat olyat ami tetszik és kényelmes.

2011. jan. 17. 17:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Programozás, de diplomám még nincs, szal nem hiszem h nagyon magas beosztásban :D
2011. jan. 17. 17:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj öltönybe, az nem érdekes még nincs diplomád, de olyan céghez mész, hogy a többieknek van, neked is lesz és az interjúztatúk is öltönyben lesznek.
2011. jan. 17. 17:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy öltözz, ahogyan azt az adott munkahelyen, munkakörben elvárják. A programozók ált. nem öltönyben végzik a munkájukat, azaz neked sem kell abban menned. HR-es ismerőstől tudom, hogy megmosolyogják azokat, akik programozói, informatikusi állásokra öltönyben jelennek meg.

De azéért legyél jól öltözött és elegáns.

2011. jan. 17. 17:48
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Úgy öltözz, ahogyan azt az adott munkahelyen, munkakörben elvárják. A programozók ált. nem öltönyben végzik a munkájukat, azaz neked sem kell abban menned. HR-es ismerőstől tudom, hogy megmosolyogják azokat, akik programozói, informatikusi állásokra öltönyben jelennek meg.

De azért legyél jól öltözött és elegáns.

2011. jan. 17. 17:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha nagyon nem akaródzik öltönyt fölvenni, akkor esetleg a nyakkendő elhagyható, de ha még ennél is engedékenyebb akarsz lenni magaddal, akkor valami elegánsabb nadrág (esetleg nem rongyos, kopott farmer is megteszi), ing és nem öltönyzakó. Ja, és persze nem sportcipő. Ha van hozzávaló a ruhatárban, össze lehet állítani egy elegánsabb öltözetet, de ha nagyon nem passzolnak egymáshoz a ruhadarabok, maradj az öltönynél. Szóval: ing és zakó mindenképp kéne. Szerintem.
2011. jan. 17. 17:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Ing és elegáns pulóver?
2011. jan. 17. 18:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Eddig eléggé vegyesek, szal várok továbbiakat is :)
2011. jan. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!