Aki cigizik és eldobja a csikket, az miért teszi? Lustaság, menőség, vagy éppen mesze van a kuka?
Ha magam vagyok lustaságból, ha mással vagyok menőségből. "nédd csak milyen messzire pöckölöm"
Na lássuk az ötletet.:)
Mert ekkora parasztok. Én is dohányzom, de elvből még utcán se nagyon gyújtok rá, mert szerintem nem etikus (én se szeretem, ha valaki cigizik, amikor előttem megy, meg fúj a szél, hamuzik, és valakinek a hajában landol, a gyerekekről nem is beszélve). De eldobálni az szerintem mindennek a teteje.
Ez egyfajta élvezeti cikk, lehet kultúráltan dohányozni, de sajnos pont azok miatt van szükség mindenféle korlátozó rendelkezésekre, akik erre nem képesek (pl aki rágyújtott eddig minden további nélkül a tömött buszmegállóban)
Nos az ötlet nem új keletű, csak most voltam egy hulladékgazdálkodásos előadáson, és aki az előadást tartotta, mondta, hogy ajándék zsebhamutartót szoktak adni mintegy reklámként.
Nos innen jött az ötlet, hogy divatot kéne csinálni belőle, meg a cigaretta tárcából is, hisz mindegyik csikktartó is a maga módján. Mivel egyszerű dobozkákról van szó, ezért lehet díszíteni, matricázni, mágnest tenni rá, hogy mindenkinek illeszkedjen az egyéniségéhez.
Most divatosak a retro dolgok, hátha ez is bejönne, és úgymond stílusosan dohányoznának a dohányzók. (egyébként nem dohányzom)
Ja igen és a dolgok amiről beszélek:
Mondom ezek nem új dolgok, de ha vevők lennének rá az emberek, akkor érdemes lenne velük komolyabban foglalkozni, divatot teremteni, így egy kicsit teszünk a környezetért, és egyúttal stílusosak is leszünk.
Na mit szóltok?
"vagy éppen mesze van a kuka?"
ha nem a belvárosban vagy, vagy valami forgalmasabb csomóponton, akkor nincs kuka. az a pár darab, ami meg van, az a megállókban található...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!