Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogy merte ezt az eladó...

Hogy merte ezt az eladó megengedi magának?

Figyelt kérdés

Piacon epret kezdtem el válogatni, erre kiveszi a kezemből a zacskót és kiborítja, mondván nem lehet válogatni, csak kérni lehet. Erre lapáttal mer nekem, és kérdezem, hogy miért nem lehet egyébként? Erre ő,azért,mert ládaszámra megy!

Ennyire buta válasszal még nem találkoztam,nem is szóltam rá semmit,de nem megyek ehhez az árushoz többet! Eddig mindig csak rendes árusokkal találkoztam, akik egyrészt természetesnek vették az eperválogatást, másrészt pedig ha ki volt előre mérve dobozba az eper, akkor is a legszebbet adták el csak nekem, óvva intve a gyengébb minőségtől!

DÖBBENET VOLT EZ A NŐ!

2011. máj. 22. 12:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
úgy merte megengedni, hogy te is éppolyan birka vagy, mint a többi vásárlója, ezek után még fizettél neki és vásároltál nála
2011. máj. 22. 13:10
 12/15 anonim ***** válasza:
A legbunkóbb az volt az egészben, hogy kiveszi a már megtöltött zacskót a kezedből, és visszaborítja. Legalább a látszat kedvéért tehetne egy-egy óvatlan vásárlóval kivételt. De hát ő a kakas a szemétdombon...
2011. máj. 22. 13:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi volnék itt a nagy hozzászólók árulnának epret és mindenki kiválogatná a legszebbet a többivel mit csinálna? Mert az ára nem a legszebbeknek annyi hanem a vegyesnek! Tojást árulnak úgy hogy meghatározzák mm-ben mennyi az ára az adott méretnek és nem válogathat a nagyobbakból mert az már drágább!Ráadásul a válogató töri is az epret.
2011. máj. 22. 13:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha fele rohadt, akkor adja dupla áron az épet, szépet, ahelyett, hogy fele áron félig rohadt a kilója! Vagy behozatunk olcsóbbat, szebbet, tartósabbat a világ másik végéről. :)
2011. máj. 22. 15:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Itt nem is az a lényeg, hogy nem engedte válogatni, hanem a stílus.

Meg lehetett volna mondani szépen is, hogy "ne haragudjon hölgyem, de az eper nem önkiszolgáló." Ha a vevő fintorog meg is mondhatja, hogy sérül az áru, ha megfogdossák. Ha ő vállalja, hogy ez nem tetszik a vevőnek, az oké, de ha lenne esze akkor normális stílusban közölné a szabályait.

2011. máj. 22. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!