Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Bunkóság megbámulni mások...

Bunkóság megbámulni mások bevásárlókocsijának tartalmát?

Figyelt kérdés
Én igyekszem ezt elkerülni.
2011. febr. 18. 11:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
A ferjemnek van ejszakara betehetos fogszabalyzo-szerusege. Tobbszor elofordult, hogy az ahhoz vett mufogsortisztito tablettara undorodva megjegyzest tettek a penztarnal. Minek aruljak, ha nem akarjak eladni es egyaltalan mi kozuk hozza, hogy mas mit vesz? Azt sem tudjak, hogy miert veszi. Az ilyen embert nem tudom tisztelni!
2011. febr. 19. 17:47
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik nap hasonló kérdést akartam feltenni. :)

Én soha nem nézem meg, más mit vesz és az én kosaramat se nézegessék. Pénztárnál is csak azt nézem, melyik sorban van kevesebb vásárló, kevesebb cuccal. Engem hülyének nézhetnek, ha nézik a vásárolni való cuccaimat, mert zöldségeket veszek általában, húst nem. Egy volt munkatársammal találkoztam egyszer a Tesco-ban és ő beszólt, hogy húst nem is eszek? Ő nem lakna jól zöldséggel. Ez van. Ha tampont kell vennem, nem aggódok, ki nézi, ki nem. Azt veszek meg, amit muszáj, amit akarok és amire van pénzem. :)

2011. febr. 20. 12:37
 23/32 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem veszel húst, attól még nem gondolja senki, hogy vega vagy (bár lehetsz az). Lehet, azt gondolják, piacról vagy máshonnan szerzed be, vagy épp van otthon dögivel, és most nem kellett venned.

Inkább abból vonhatnak le egyesek következtetéseket, hogy milyen árkategóriájú termékeket látnak a kosaradban/bevásárlókocsiban.

Ha tele van Tesco Gazdaságossal, akkor is gondolnak valamire, és akkor is levonják a következtetést, ha csupa drága holmit látnak nálad.

2011. febr. 20. 13:41
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha Spárban vásárolok, ott megveszem hús helyett a szójakockát. Szerintem ez sem megszokott dolog. :)
2011. febr. 20. 15:04
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem akkor szoktak megbámulni, amikor több leértékelt árut veszek, vagyis olyanokat, amelyek hamar lejárnak.Egy aznap lejáró felvágottat, sajtot, joghurtot féláron is meg lehet venni.Még aznap megesszük, semmi baja.Szerényen élünk, így (is) spórolunk,nem szégyellem sem a pénztáros, sem a többi vevő előtt.
2011. febr. 20. 17:28
 26/32 anonim ***** válasza:

engem néha kiborít, hogy mások miket meg nem vesznek. pl egyszer nagyot néztem, mikor vett egy nő egy halom fél literes ásványvizet, (kb 30at) mikor ott van a 2l-es is. bár nem tudhatom, hogy miért vette, de ezt iszonyat környezetszennyezőnek és pazarlónak gondolom.

a kedvencem, mikor a kotonokat meg sikosítókat nézegetjük, és odasomfordál a biztiboy. direkt hangosan elemezzük a barátommal a termék jellemzőit, hátha feltűnik neki, hogy marhára nem hiányzik a társasága.

egyébként nem szoktam direkt megbámulni mások kocsiját, de tényleg sok dologra lehet következtetni abból, amit vesznek, hogy hogy élnek, mik a szokásaik.

a másik még, ami felbosszantott, és iszonyatosan sajnáltam a pénztárost: pár hülye sárga vett kb 3 full bevásárlókocsinyi rizts zárás előtt 5 perccel, és kajajeggyel fizettek. gondolom azzal, amit előtte a vevők nekik adtak a már kész kajáért.

na, ez az igazi taplóság, nem az ha nézegeted, h ki mit vesz.

aki akarja, az nézegetheti az én kocsimat is, ha olyan nagy örömet okoz. ennyi erővel inkább rendelj a g robytól, ha ennyire feszélyez a dolog.

2011. márc. 14. 22:03
 27/32 anonim ***** válasza:

pl egyszer nagyot néztem, mikor vett egy nő egy halom fél literes ásványvizet, (kb 30at) mikor ott van a 2l-es is.

Erre az a magyarazat talan, hogy pl. turara nem viszel 2 literes flakonokat. Mi is szoktunk kisuveges vizet venni es a kocsiban tartani. Biztos, hogy 30 darabot nem egymaganak vette...ilyenekbol nem szabadna rosszalo kovetkezteteseket levonni. :S

2011. márc. 15. 00:58
 28/32 anonim ***** válasza:

Mi egyszer a két lakótársammal elmentünk este tizenegykor vásárolni, és csakis Tesco gazdaságos termékeket vetünk. Nem poénból, azok voltak a legkedvezőbbek a főiskolás zsebnek. a pénztáros elég fura fejet vágott.

Másik alkalom az volt, amikor az egyik lakótársammal mentünk a drogériába, és csupa olyasmit vettünk, mint babahintőpor, babaolaj, nedves törlőkendő, meg ő még vett egy buborékfújót is. Nem tudom, mire gondolhatott a pénztáros csaj, de valami olyasmire, hogy mi egy meleg pár vagyunk, aki gyereket nevel. A biztonsági őr meg végig a nyomunkban trappolt.

Mostanában, ha vásárlok, belenézek ugyan mások kocsijába, de csak azért, mert nézelődési kényszerem van. Nem szólok bele más életébe, és nem bámulom, hány tejet, parizelt vagy sört vesznek.

2012. júl. 7. 18:56
 29/32 A kérdező kommentje:
szuper, hogy ennyi idő után leltél rá a kérdésre.
2012. júl. 8. 13:26
 30/32 anonim ***** válasza:
Beírtam a keresőbe, hogy "bunkóság". Remélem, nem gond. ;)
2012. júl. 8. 13:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!