Bunkóság megbámulni mások bevásárlókocsijának tartalmát?
Én csak azért bámulom a szalagot, mert bedilizek a sorbanállástól, és a tetű pénztárosoktól.
Én is az vagyok, bár pénzintézetben, és engem motollának csúfolnak a kollégáim, mert gyors vagyok, mint a villám. A lassú emberektől meg elszáll az agyam!
Engem egyáltalán nem érdekel más kosara.
Egyszer egy házaspár meglátott valamit nálunk és megkérdezte, hogy hol található a boltban. Megmondtuk, megköszönték.
Egyszer meg belepakoltam 4 l tejet egy vadidegen pasi kosarába. Szegény hirtelen szóhoz sem jutott :)
Velem fordítva történt meg, én kiszedtem véletlenül egy anyuka kosarából a pelust.
Azt hittem, h az enyém, felül volt, takart mindet, ahogy az enyém is, válogattunk a babaruháknál, mellém tolta, én meg hüledeztem, h vajon miért vettem 3-as pelust 5-ös helyett, felkaptam, visszatettem a polcra, és levettem egy 5-ös méretűt, a nő akkor tért magához, és szólt, h az az ő kocsija:D
Nagyon gyorsan léptem onnan, a kezébe nyomtam az ő pelusát, és elsprinteltem:)
A férjem fél nap röhögött rajtam, ez már a gyesbetegség:D
Csak úgy nézni annyira nem, engem nem érdekel ki nézi ki nem, és én pedig nem nézem a másokét van más gondom is. A sornál szoktam nézni, hogy hol állnak a kevesebb mennyiségű árut vásárlók, mert ugye akkor talán gyorsabban megy. :)
De egyszer volt, hogy egy hölgy kivett egy szeletelt kenyeret a kocsimból és mondta, hogy ne ezt vegyem, mert a másik xy pékség terméke finomabb. És nem tudja miért veszi mindenki ezt a vackot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!