Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Bunkóság megbámulni mások...

Bunkóság megbámulni mások bevásárlókocsijának tartalmát?

Figyelt kérdés
Én igyekszem ezt elkerülni.
2011. febr. 18. 11:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
85%
A kocsi egy dolog, azt akarva-akaratlan is látja az ember, engem az idegesít, mikor a futószalagról szó szerint lenézik, amit kipakoltam. Az meg még jobban, mikor sietnék, és akkor jut eszébe az előttem fizetőnek, hogy neki is kell valami, amit nálam látott meg, és végigjárja újra az egész hipermarketet...
2011. febr. 18. 12:30
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
Bunkóság az, ha egy biztonsági őr úgy követi végig minden mozdulatodat a tekintetével egy üzletben, mintha potenciális tolvaj lennél.
2011. febr. 18. 12:40
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Mások bevásárlókocsijának a tartalma engem olyan szinten nem érdekel, hogy nagyon. Ha rá is nézek, az azért van, mert nincs más ahova nézzek, lehetne a mennyezetre is, de az már kicsit túl erőltetetnek tűnne ilyen helyzertben... Ez ezzel jár, ha vásárolni megyünk.
2011. febr. 18. 12:47
 14/32 anonim ***** válasza:
85%

Én csak azért bámulom a szalagot, mert bedilizek a sorbanállástól, és a tetű pénztárosoktól.

Én is az vagyok, bár pénzintézetben, és engem motollának csúfolnak a kollégáim, mert gyors vagyok, mint a villám. A lassú emberektől meg elszáll az agyam!

2011. febr. 18. 13:25
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem érdekel más kosara.

Egyszer egy házaspár meglátott valamit nálunk és megkérdezte, hogy hol található a boltban. Megmondtuk, megköszönték.

Egyszer meg belepakoltam 4 l tejet egy vadidegen pasi kosarába. Szegény hirtelen szóhoz sem jutott :)

2011. febr. 18. 13:27
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor láttam egy hipermarketben, hogy egy nénike egy szabadon hagyott és már cuccokkal telepakolt kocsiból szépen kiszedegette, ami neki is megtetszett,és átrakta a saját kocsijába, amíg a kocsit a gazdája őrizetlenül hagyta, hogy levegyen valamit az egyik polcról.Na ez az igazi bunkóság
2011. febr. 18. 13:28
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Velem fordítva történt meg, én kiszedtem véletlenül egy anyuka kosarából a pelust.

Azt hittem, h az enyém, felül volt, takart mindet, ahogy az enyém is, válogattunk a babaruháknál, mellém tolta, én meg hüledeztem, h vajon miért vettem 3-as pelust 5-ös helyett, felkaptam, visszatettem a polcra, és levettem egy 5-ös méretűt, a nő akkor tért magához, és szólt, h az az ő kocsija:D

Nagyon gyorsan léptem onnan, a kezébe nyomtam az ő pelusát, és elsprinteltem:)

A férjem fél nap röhögött rajtam, ez már a gyesbetegség:D

2011. febr. 18. 15:26
 18/32 tetris ***** válasza:
100%
Egyszer a bevásárlókocsimban a sok cucc között találtam egy plüss vizilovat, pedig nem is vettem ilyet.
2011. febr. 18. 16:57
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Tetris,lehet, h itt van a oldalon az elkövető :D
2011. febr. 18. 21:29
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy nézni annyira nem, engem nem érdekel ki nézi ki nem, és én pedig nem nézem a másokét van más gondom is. A sornál szoktam nézni, hogy hol állnak a kevesebb mennyiségű árut vásárlók, mert ugye akkor talán gyorsabban megy. :)

De egyszer volt, hogy egy hölgy kivett egy szeletelt kenyeret a kocsimból és mondta, hogy ne ezt vegyem, mert a másik xy pékség terméke finomabb. És nem tudja miért veszi mindenki ezt a vackot.

2011. febr. 19. 13:38
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!