Bunkóság megbámulni mások bevásárlókocsijának tartalmát?
Igen, sztem bunkóság.
Főleg beszólni miatta. (Volt ilyenhez szerencsém, hát nem esett jól.)
Én annyira nem nézem meg, mi van benne, hogy múltkor a Tescoban máséba pakoltam, mertz úgy emlékeztem, hogy ott hagytam. Közben leálltam ruhát nézegetni. Amikor rádöbbentem, elég ciki volt, de a nő akié volt a kocsi jól viselte, csak nevetett rajta!Sajnos gyakran megesik velem.
Egyébként miért lenne bunkóság bámulni? Úgy is látod,mit vásárolt, ha felteszi a szalagra!Ezek nem olyan dolgok, amiket titkolni kell!
"Egyébként miért lenne bunkóság bámulni? Úgy is látod,..."
Nem ugyanaz ám nézni és látni. :)
Ha valaki beszélget buszon, azt is bunkóság kihallgatni, pedig nyílván ha titkos a dolog, akkor nem a buszon fogja megbeszélni. De meghallani nyílván nem bunkóság. :)
Az illem már csak ilyen, nem mindig logikus. :)
Viszont ezt a más kosarába pakolós dolgot én majdnem eljátszottam párszor :):)
Én még sosem bámultam másét, nem érdekel egyszerűen, és elképzelni sem tudom, hogy másokat miért izgat, hogy hány tejet viszek haza. Viszont volt egy brutál sztorim egyszer:
Egyetemista voltam, a lakótársaimmal együtt közösen befogadtunk az utcáról egy cicát. Én óráról mentem haza, én voltam a macskakaja soros, ezen kívül sürgősségi jelleggel vettem egy tampont (órán jött meg).
A biztonsági őr nagyon bámult, de tojtam rá. Nem igaz, hogy egyes pasik ennyire ki tudnak akadni azon, hogy a nők menstruálnak... :S Mikor a külső pulthoz vittem a kifizetett cuccot, hogy eltegyem, a biztonsági őr odajöt hozzám, és megpróbált felszedni, de elég durván nyomulósan. Ilyenek, hogy "cica, meglátogassalak? Egyedül vagy? Van kedved összejönni?"
Mikor kérdőre vontam, kiderült, hogy mivel macskakaját és tampont vettem, ebből neki az jött le, hogy egyedül élek a macskámmal. B@szatlanul. WTF? Szép hangosan, hogy mindenki hallja, felvilágosítottam, hogy nemcsak az egyedül álló nők menstruálnak, és nem is csak az egyedülállóknak van macskájuk, szóval bukott az elmélete. De ha egyedül is lennék, inkább a macskámmal csinálom majd, mint egy ilyen taplóval. Vörös fejjel elhúzott.
Elképesztő volt, hogy két vásárolt cikkből próbálnak egyesek az életedre következtetni... Sose felejtem el ezt a sztorit. Micsoda lelki nyomoronc az ilyen? :D
A macska amúgy az egyetem után az enyém lett, ma is él és virul, és előfordul, hogy csak macskakaját és betétet/tampont veszek. Ilyen konfrontációban azóta se volt részem.
25/N
Ha nem feltűnőed teszed, nem az.
Én akkor szoktam ilyesmit nézegetni, pl. mikor kipakol a futószalagra az előttem sorbanálló vásárló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!