Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Csak szerintem telik NAGYON...

Csak szerintem telik NAGYON GYORSAN mostanában az idő?

Figyelt kérdés

Nem tudom, de mostanában az utóbbi pár évben ezt vezem észre: Szülinap, karácsony, újév, szülinap, karácsony újvé szülinap karácsony újév... És ha beszélgetek ismerősökkel, rokonokkal hogy ez meg az történt velünk, akkor azt mondják, ennek már vagy 5 éve. Én meg úgy emlékszem mintha tavaly történt volna. De, mindenig ezt hiszem...

Azt mondják páran az utóbbi időben felgyorsult a világ.

Most az én memóriám "túl friss", vagy tényleg gyorsan telik az idő az utóbbi években?

2011. jan. 9. 21:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Egyetértek előzővel. Én is harmincas vagyok, és egyre félelmetesebb, hogy hogy gyorsul az idő... Az utóbbi tíz év csak úgy hopp, elszaladt...

Félek belegondolni, hogy a következő 20 is így szalad el, s aztán a maradék...

2012. ápr. 15. 00:12
 22/30 anonim ***** válasza:
Igen,valóban gyorsabbnak tűnnek a napok,mint régen gyerekkoromban.Akkor még olyan soknak tűnt egy év,amikor a nyarat,vagy a Karácsonyt vártuk,mindig olyan volt,mintha sose akarna eljönni,most meg már hipp-hopp telnek az évek,repülnek az évszakok,ki se tudjuk élvezni igazán,de ettől függetlenül nem érzem,hogy öregednék:)
2012. ápr. 15. 14:43
 23/30 anonim válasza:

én is így vagyok vele,szinte most mentem még meg venni a karácsonyi ajándékokat,de előtte el kellett söpörni a havat,mostmeg már szinte nyár van,

nem is beszélve ha vissza gondolok hogy 3éve érettségiztem,mintha most lett volna....

2012. máj. 9. 13:37
 24/30 anonim válasza:
Bezzeg suliidőben alig telik :(
2012. dec. 25. 17:47
 25/30 anonim válasza:
Nekem suli időben,meg ha megyek valahova,vagy csak dolgom van és nem pihenek annyit mint nyáron,akkor gyorsabban telik az idő nekem.
2015. aug. 17. 11:20
 26/30 anonim ***** válasza:
Úristen még 2011ben kommenteltem ide, akkor 15 voltam most 19.. tényleg gyorsan telik :"DD
2015. aug. 17. 11:23
 27/30 anonim válasza:
Nekem is most is már azt veszem észre, hogy már szeptember és mindjárt karácsony azt megint új év:)
2015. szept. 8. 23:19
 28/30 anonim válasza:
Suli időben nagyon lassú volt. Most valamivel gyorsabb amióta dolgozok, de a hétköznap amég a munkában vagyok az írtó lassú, hazaérek a délután pikk-pakk letelik mintha nem is lenne, hétvége szintén. Amit érzékelek az, hogy van a munka, és a munka, szinte mindig ottvagyok alig veszem észre hogy itthon vagyok mintha 90% ban ott tölteném az életem közben csak napi 8 óra... de jó mondom Péntek....ja... és következő pillanatban már vasárnap este húzom az ébresztőt... sokszor leülök egy székre és nem csinálok semmit csak, hogy ne teljen annyira a hétvége de hát hiába.
2019. ápr. 7. 20:03
 29/30 anonim ***** válasza:

Bsszameg, már 22 éves vagyok....

:"DDDDDddd

Utoljára 2015ben kommenteltem ide, előtte 2011. Kiváncsi vagyok mi lesz a következő.

2019. ápr. 18. 18:04
 30/30 anonim válasza:
Màr 12 éves a cikk
2023. febr. 27. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!