Csak szerintem telik NAGYON GYORSAN mostanában az idő?
Figyelt kérdés
Nem tudom, de mostanában az utóbbi pár évben ezt vezem észre: Szülinap, karácsony, újév, szülinap, karácsony újvé szülinap karácsony újév... És ha beszélgetek ismerősökkel, rokonokkal hogy ez meg az történt velünk, akkor azt mondják, ennek már vagy 5 éve. Én meg úgy emlékszem mintha tavaly történt volna. De, mindenig ezt hiszem...
Azt mondják páran az utóbbi időben felgyorsult a világ.
Most az én memóriám "túl friss", vagy tényleg gyorsan telik az idő az utóbbi években?
Egyetértek előzővel. Én is harmincas vagyok, és egyre félelmetesebb, hogy hogy gyorsul az idő... Az utóbbi tíz év csak úgy hopp, elszaladt...
Félek belegondolni, hogy a következő 20 is így szalad el, s aztán a maradék...
2012. ápr. 15. 00:12
22/30 anonim válasza:
Igen,valóban gyorsabbnak tűnnek a napok,mint régen gyerekkoromban.Akkor még olyan soknak tűnt egy év,amikor a nyarat,vagy a Karácsonyt vártuk,mindig olyan volt,mintha sose akarna eljönni,most meg már hipp-hopp telnek az évek,repülnek az évszakok,ki se tudjuk élvezni igazán,de ettől függetlenül nem érzem,hogy öregednék:)
2012. ápr. 15. 14:43
23/30 anonim válasza:
én is így vagyok vele,szinte most mentem még meg venni a karácsonyi ajándékokat,de előtte el kellett söpörni a havat,mostmeg már szinte nyár van,
nem is beszélve ha vissza gondolok hogy 3éve érettségiztem,mintha most lett volna....
2012. máj. 9. 13:37
24/30 anonim válasza:
Bezzeg suliidőben alig telik :(
2012. dec. 25. 17:47
25/30 anonim válasza:
Nekem suli időben,meg ha megyek valahova,vagy csak dolgom van és nem pihenek annyit mint nyáron,akkor gyorsabban telik az idő nekem.
2015. aug. 17. 11:20
26/30 anonim válasza:
Úristen még 2011ben kommenteltem ide, akkor 15 voltam most 19.. tényleg gyorsan telik :"DD
2015. aug. 17. 11:23
27/30 anonim válasza:
Nekem is most is már azt veszem észre, hogy már szeptember és mindjárt karácsony azt megint új év:)
2015. szept. 8. 23:19
28/30 anonim válasza:
Suli időben nagyon lassú volt. Most valamivel gyorsabb amióta dolgozok, de a hétköznap amég a munkában vagyok az írtó lassú, hazaérek a délután pikk-pakk letelik mintha nem is lenne, hétvége szintén. Amit érzékelek az, hogy van a munka, és a munka, szinte mindig ottvagyok alig veszem észre hogy itthon vagyok mintha 90% ban ott tölteném az életem közben csak napi 8 óra... de jó mondom Péntek....ja... és következő pillanatban már vasárnap este húzom az ébresztőt... sokszor leülök egy székre és nem csinálok semmit csak, hogy ne teljen annyira a hétvége de hát hiába.
2019. ápr. 7. 20:03
29/30 anonim válasza:
Bsszameg, már 22 éves vagyok....
:"DDDDDddd
Utoljára 2015ben kommenteltem ide, előtte 2011. Kiváncsi vagyok mi lesz a következő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!