Csak szerintem telik NAGYON GYORSAN mostanában az idő?
Nem tudom, de mostanában az utóbbi pár évben ezt vezem észre: Szülinap, karácsony, újév, szülinap, karácsony újvé szülinap karácsony újév... És ha beszélgetek ismerősökkel, rokonokkal hogy ez meg az történt velünk, akkor azt mondják, ennek már vagy 5 éve. Én meg úgy emlékszem mintha tavaly történt volna. De, mindenig ezt hiszem...
Azt mondják páran az utóbbi időben felgyorsult a világ.
Most az én memóriám "túl friss", vagy tényleg gyorsan telik az idő az utóbbi években?
Felgyorsult világ.
Nekem is túl gyors. Mintha a múltban leragadtam volna. :)
Nos.
Mikor tini voltam bazilassan telt az idő. Mikor már elmúltam 16-18 éves akkor kezdett begyorsulni a dolog, én már nemtom követni.
Én is így vagyok/voltam vele. Most volt még csak a cunami tavaly vagy tavaly előtt (gondoltam én), de már 4 éve vagy a fene tudja.
Általánost is már 6 éve kijártam.
Arra akarok kilukadni, hogy egy bizonyos kor előtt lassan, majd gyorsan tellik az idő. Én sem értem, miért van ez, de énnekem ez a tapasztalatom.
Hány éves vagy?
22/N
A cunami 7 éve volt karácsonykor.
Igen, szerintem is nagyon-nagyon gyorsan telik az idő. Nemrég még pici babák voltak a gyerekeim, most meg már... szörnyű:(
Ez miattam van. :D
Annyira várom mindig a hétvégét, hogy pikk-pakk lenyomom a napjaim, hogy vége legyen. Bocsi. :D
(poénnak szántam, de valahol 5 éve vagyok így, hogy menjen el a nap, menjen el a nap és már vége is)
Én még emlékszem, milyen lassan telt az idő a napköziben, alsóban. Pedig nem volt unalmas, sokat tanultunk játszva. És mégis.
Most meg csak úgy röpül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!