Csak szerintem telik NAGYON GYORSAN mostanában az idő?
Figyelt kérdés
Nem tudom, de mostanában az utóbbi pár évben ezt vezem észre: Szülinap, karácsony, újév, szülinap, karácsony újvé szülinap karácsony újév... És ha beszélgetek ismerősökkel, rokonokkal hogy ez meg az történt velünk, akkor azt mondják, ennek már vagy 5 éve. Én meg úgy emlékszem mintha tavaly történt volna. De, mindenig ezt hiszem...
Azt mondják páran az utóbbi időben felgyorsult a világ.
Most az én memóriám "túl friss", vagy tényleg gyorsan telik az idő az utóbbi években?
2011. jan. 9. 21:54
11/30 anonim válasza:
Én 18 vagyok, nekem nem telik annyira gyorsan. (Bár valóban kicsit gyorsabban, mint eddig:D) De szerintem ez a biztos jele annak, ha valaki öregszik. Minél több dolgot élt meg, minél több emléke van, annál nehezebb emlékezni mi-mikor volt. Na meg ha az ember elfoglalt, elmerül a saját gondjában/örömében/programjaiban, akkor sokkal gyorsabban telik az idő.
12/30 anonim válasza:
Tényleg gyorsan telik, már megint szünet van :S És én ezt úgy nem csípem, jön az uncsi, meg mennek a nyolcadikosok stb. ^^
13/30 anonim válasza:
Azért telik ilyen lassan az idő mert mindenki várja, hogy dejó lesz holnap (új tv, mozi stb.) és senki nem azt élvezi ami ma történik. Szerintem.
14/30 anonim válasza:
Én ezt idén kezdtem el érzékelni de nagyon rossz.
15/F
15/30 anonim válasza:
Mikor gyerek voltam december 25-én kezdtem el várni a karácsonyt :D És úgy éreztem, mintha legalább tíz év telne el közben és soha nem lenne karácsony többé, aztán végül megint lett. A szüleim mindig mondták, hogy nahát, már megint karácsony van, mintha tegnap lett volna. Én meg sosem értettem, azon gondolkoztam, hogy miről beszélnek, ez az év egy örökkévalóság volt. Most meg már, hogy nem vagyok gyerek értem miről beszélnek, de az a furcsa, hogy minden nagyon gyorsan elszalad, mégis olyan hosszú időnek tűnik, ha visszagondolok rá.
16/30 anonim válasza:
2011-01-11 10:26----> Tudd, hogy én is nagyon sokat gondolkodom ezen hogy gyorsan elrepitem a napjaim.
17/30 anonim válasza:
én is észrevettem, de eddig nem (20 vagyok) de a 2011 év vége óta vettem észre hogy rendkívül felgyorsult az idő, a hetek csak úgy repkednek, olvastam valahol, hogy ennek köze van a világ végéhez, de már nem emlékszem hol, meg hiszem, ha látom, de ettől függetlenül valami biztosan más mostanában
18/30 anonim válasza:
14-15 éves korom óta nekem is marha gyorsan pörögnek az évek.
19/30 anonim válasza:
16 vagyok, de szerintem is irtó gyors.
20/30 anonim válasza:
20 éves kor felett csak úgy repülnek az évek, sajnos.
Előtte másképpen érzékeli az időt az ember.
Tapasztalatom szerint, legalábbis.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!