Mennyit illik adni mostanaban a locsolo gyerekeknek?
Föleg 10 ev alatti gyerekeknek, ök a regebbi tapasztalataim szerint elvarjak a penzt is.
Rokonoknak, nem rokonoknak mas kategoria?
Föleg Nyugat-Dunantulon erdekel, de minden mas valaszt is elöre köszönök!
Én is Ny-dunántúli vagyok. Igen, a gyerekek elvárják a pénzt, de én akkorsem adnék. Nem erről szól a locsolás. Kapjanak csokinyuszit, vagy festett főtt tojást, azt még haza is tudják vinni és megenni.
Rokonoknak azért lehet, hogy adnék (akkor is csak mondjuk egy százast), de a szomszédnak, ilyesmi, nem.
Köszönöm. Es ha a testvered gyereke, a testvered meg többet var el? Azt gondolja, meg X-töl es Y-tol is ennyit kapott, erre csak ingatja a fejet, akaratlanul is pofakat vag...? Hiszen a gyerekek is örülnek szerinte a penznek, erre es erre gyüjtenek...? A szüleid is furcsan neznek rad, hogy pont a kis Izekenek csak ennyit adtal...stb...
Az egy dolog, hogy nekem mi erröl az egesz locsolkodasrol a velemenyem... Egyaltalan, az ünnepeket sem szeretem. Sokak ezt kritizaljak ("meg lehet latni benne a szepet, akkor az neked azt jelenti...stb"), csakhogy ezt egyedül a szobaban ülve lehet csak megvalositani (esetleg egy borospohar mellett:)), mert tarsadalomban elünk, masok konkretan a csalad dönteseitöl is függnek az ünnepek. Ezert kerem, ne a velemenyeteket irjatok a penzadas szokasarol, hanem hogy mennyit illik adni! Köszönöm.
Köszönöm a valaszokat!
Vegül jol sikerült minden. Ugy döntöttem, akkor kapjon penzt, az összegröl fogalmam sem volt, csak nyitottam a penztarcat, es akiktöl az eddigi reakcioik alapjan felteteleztem, pont ök "allitottak le". Igy megoldodott, jo szivvel adtam a tojasokat. :-)
Karpataljan festett csokitojas??? Az milyen? Sajat keszitesü a csokitojas, vagy vett, es erre festenek valamit - akkor hogyan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!