Melyik verzióját i_s_m_eritek a gyermekkorunkban igen népszerű mondókának?
1. Kán kán kacsa p.icsa hátán lovagol a sátán meg a viziló. Szőrös fa.sza van a légynek ha nem hiszed nézd meg ott lóg a falon.
2.Kán kán, kacsa p.icsa hátán lovagol a sátán, meg a gyerekek. Szőrös fasza van a légynek, ha nem hiszed nézd meg, úgy mint ahogy én.
Megjelent a népszava, benne van a pék f_sza
Aki nem vesz Népszavát kapja be a pék f_szát
Kedvenc ételem az aludt tej
Kabba a f_szomat és aludj el
Kriptából kijönnek a halottak
Egymás túykszemére taposnak
Egyik felordít jajj de fáj
Másik közben rock and rollt jár
Hazamegyek nagy bulit csinálok Vasvillával kergetem a családot
Tesómnak beverek egy akkorát hogy keresztben lenyeli a fogsorát
Petőfi Sándor gatyába táncol
Felesége bugyiba így mennek a moziba
Megnéznek egy filmet közbe bepisilnek
Biztonság, luxus, kényelem.
Samantha vezet részegen.
Előtte áll egy szakadék.
Nyomja a gázt a r0hadééék.
Akkoriban sokszor ment a rádióban a Volán reklám. Biztonság luxus kényelem, minden km-en Volán BUUUSZ!
Erre volt az, hogy biztonság luxus kényelem, ha Samantha vezet részegen Jolán busz.
Mikor pedig a Homok titkai ment a tévében akkor:
Tudsz homokszobrokat csinálni?
Nem
Hú, akkor te még Tonyonál is hülyébb vagy. :) ÉS akkor ezt bárkinek mondtad a suliban mindenki értette, másnál is csak 1-es meg 2-es volt, mindenki azt nézte, ami ment a tévében, csak keveseknek volt parabola antennája, ahol esetleg nézhetett mást is, idegen nyelven.
Előre is bocsi mindenkitől. Nem a kérdéshez tartozik.
De meg kell jegyeznem az akkori világ nekem mégiscsak jobban tetszett.
Sok nosztalgikus emlék feljött most. Várnunk kellett a TV műsort megadott időben és nem volt 66 adó vagy szolgáltató meg mellé 100 féle sorozat. Másnap a suliban mindenki ezekről a műsorokról beszélt. Mégis jól éreztük magunkat és nem punnyadtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!