Mit jelent ez a bajusz? És miért ilyen népszerű motívum manapság?
Népszerű? Sose láttam ilyet! :D
Most nem azért, de szerintem ez gusztustalan :S
Ez az "alap bajus-séma", azt ne kérdezd, hogy miért.
citromtea: Te meg már ha apa-fia képregényt linkelszt, akkor ne arról a béna blogról, hanem az eredeti exszakaszról, ott nem ekkora f.sok vannak.
Movember – avagy mi ez a bajusz őrület?!
Közzétéve 2012-11-02
Egyre több emberben merül fel, hogy mi ez a nagy bajusz őrület manapság, sokan csak legyintenek mondván, hogy: “ÁÁÁ, most ez a divat!”. Bizonyára észrevettétek, hogy a rengeteg kiegészítő, ékszer és ruhanemű mellett megszaporodtak a bajuszos férfiak is ebben a hónapban. Na, de mi ennek az oka? Ennek jártam utána…
Az eredetileg Ausztriából indult mozgalom célja, hogy felhívja a férfiak figyelmét arra, hogy ne hanyagolják el saját egészségüket, és vegyenek részt rendszeres szűrővizsgálatokon a prosztatarák megelőzésének érdekében. A kezdeményezés szellemében a férfiak félreteszik novemberben egy teljes hónapra a borotvát és bajuszt növesztenek, hogy felhívják a figyelmet erre a betegségre és ennek megelőzésére. A bajusz úgy funkciónál mint egy kitűző, akárcsak az Estée Lauder cég mellrákellenes kampányának rózsaszín kis szalagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!