A gitárom pengetem, f.szomat lengetem még jobb:P:D
2010. nov. 28. 19:19
12/48 anonim válasza:
Hát még ha úgy mondod:
Gitárom pengetem
Faszomat lengetem
Cipőmet koptatot
Csajomat szoptatom
Nálunk sem volt divat az eféle, de a "nívósabb" közeg énekelte és ugyebár ezek gyorsabban ragadnak mint a kötelezők.
2012. máj. 21. 16:29
13/48 anonim válasza:
Kán kán kacsa p.icsa hátán lovagol a sátán íjáíjáó. Szőrös töke van a légynek ha nem hiszed nézd meg ott van a falon.
2012. máj. 21. 22:46
14/48 anonim válasza:
Kán kán, kacsapic_a hátán lovagol a sárkány, rúgja meg a ló. Szõrös töke van a légynek, ha nem hiszed nézd meg, ott lóg a falon!
2013. júl. 26. 20:01
15/48 anonim válasza:
én úgy hogy kán kán kacsa p.csa hátán lovagol egy sátán meg egy viziló szőrös t.öke van a légynek ha nem hized nézd meg sálálálálá
2013. okt. 5. 21:43
16/48 anonim válasza:
Én 4.-böl ismerem így ;D :Kán kán kacsa p.csa hátán lovagol a Gyurcsány, b.ssza meg a ló, szőrös töke van a légynek meg az MSZP-nek, ha nem hiszed nézd meg, ott lóg a falon.
2015. jan. 6. 22:50
17/48 anonim válasza:
Kán kán kacsa pi.csa hátán lovagol a sátán meg a nagyapám/viziló
Szőrös töke/pö.cse van a légynek, ha nem hiszed nézd meg, ott a nagyító
2015. nov. 14. 18:37
18/48 anonim válasza:
Kán-kán kacsa p-cs@ hátán livagol a fácán, rúgja meg a ló. Szőrös töke van a légynek, ha nem hiszed nézd meg, úgyis meglátod.
Na mire leért hozzánk vidékre ez lett a szövegből. Ilyen a népköltészet. Egyébként én a 90-es évek legelején tanultam, egy rendes vidéki suli udvarán. Érdekes, hogy azért az internet előtt is nagy utat tudott bejárni egy ilyen malacság.
2016. dec. 5. 11:19
19/48 anonim válasza:
Kán-kán, kacsapi*a hátán, lovalgol a sátán, meg a denevér. Szőrös pö*e van a légynek, ha nem hiszed nézd meg, ot van a falon.
/Somogy megye/
2017. jan. 14. 21:27
20/48 anonim válasza:
Kán kán kacsa pics.a hátán, lovagol a sátán gumibugyiban. Szőrös fas.za van a légynek, ha nem hiszed nézd meg, ott van a falon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!