Uszoda, fürdő öltözőjében fürdőruhában, vagy nélküle zuhanyozol? Kort, és nemet is írj!
Figyelt kérdés
márc. 31. 14:24
2/71 anonim válasza:
Kölyök koromban évekig igazolt úszó voltam, és akkoriban nekünk kötelezővé tették, hogy edzés előtt és utána is szappannal, fürdő ruha nélkül zuhanyozzunk. Kezdetben persze szégyelltem meztelenül lenni, de hamar elmúlt, és mivel erre szocializálódtam, azóta is meztelenül tusolok.
50+ / F
4/71 anonim 

válasza:

Mindig ugyanazok a perverz kérdések. Miért nem olvassák vissza a több ezer választ, ami már érkezett??
5/71 anonim 

válasza:

Zuhanyozni ruhában semmi értelme. Nem lehet valaki ennyire gátlásos...
6/71 anonim 

válasza:

Emberbőrben zuhanyzok. Meglepő, mi? :))
7/71 anonim 

válasza:

Elég igénytelen lehet, aki nem veszi le ott sem a fürdőruhát.
8/71 anonim 

válasza:

Természetesen meztelenül. Még saját nemem előtt is takargassam magam? 19l
9/71 anonim válasza:
Csatlakozom a 8-as válaszolóhoz. Én is levetkőzöm zuhanyzáshoz nem értem miért lennék gátlásos a többi lány előtt. 22L
10/71 anonim 

válasza:

Mindig felb*szom az agyamat, ha mások nem tusolnak le úszás előtt rendesen, meztelenül, tusfürdővel. Mi a fészkes fenéért építették akkor a külön férfi-női tusolót, ha nem azért, hogy mindenkinek lehetősége legyen alaposan tisztálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!