Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Uszoda, fürdő öltözőjében...

Uszoda, fürdő öltözőjében fürdőruhában, vagy nélküle zuhanyozol? Kort, és nemet is írj!

Figyelt kérdés

márc. 31. 14:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim válasza:
86%
Meztelenül.45F
márc. 31. 14:39
 2/71 anonim válasza:
84%

Kölyök koromban évekig igazolt úszó voltam, és akkoriban nekünk kötelezővé tették, hogy edzés előtt és utána is szappannal, fürdő ruha nélkül zuhanyozzunk. Kezdetben persze szégyelltem meztelenül lenni, de hamar elmúlt, és mivel erre szocializálódtam, azóta is meztelenül tusolok.

50+ / F

márc. 31. 14:41
 3/71 anonim ***** válasza:
50%
Már megint egy perverz.
márc. 31. 14:53
 4/71 anonim ***** válasza:
43%
Mindig ugyanazok a perverz kérdések. Miért nem olvassák vissza a több ezer választ, ami már érkezett??
márc. 31. 14:54
 5/71 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyozni ruhában semmi értelme. Nem lehet valaki ennyire gátlásos...
márc. 31. 14:58
 6/71 anonim ***** válasza:
84%
Emberbőrben zuhanyzok. Meglepő, mi? :))
márc. 31. 14:59
 7/71 anonim ***** válasza:
100%
Elég igénytelen lehet, aki nem veszi le ott sem a fürdőruhát.
márc. 31. 15:07
 8/71 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen meztelenül. Még saját nemem előtt is takargassam magam? 19l
márc. 31. 15:31
 9/71 anonim válasza:
100%
Csatlakozom a 8-as válaszolóhoz. Én is levetkőzöm zuhanyzáshoz nem értem miért lennék gátlásos a többi lány előtt. 22L
márc. 31. 16:05
 10/71 anonim ***** válasza:
100%
Mindig felb*szom az agyamat, ha mások nem tusolnak le úszás előtt rendesen, meztelenül, tusfürdővel. Mi a fészkes fenéért építették akkor a külön férfi-női tusolót, ha nem azért, hogy mindenkinek lehetősége legyen alaposan tisztálkodni.
márc. 31. 16:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!