Fiúként az uszodában a fürdőruhát az öltözőben veszed fel, vagy már otthon? Ha az öltözőben akkor egészen levetkőzöl, és úgy veszed fel, vagy alulról levetkőzöl, felveszed a fürdőruhát, és utána vetkőzöl le felülről?
Figyelt kérdés
öltöző, uszoda2022. nov. 24. 09:49
1/25 anonim válasza:
Az öltözőben. És igen, ott öltözöm fel, és nekem is van péniszem, mint mindenki másnak az öltözőben stb. Ebből nem kell nagy ügyet csinálni.
2/25 anonim válasza:
Az öltözőben, nem is tudnék úszonadrágra még felvenni pluszba nadrágot.
Egyébként egy türölközőt magamra csavarok és úgy veszem fel
3/25 anonim válasza:
Az öltözőben teljesen levetkőzik majd felveszem az úszónadrágomat.
4/25 anonim válasza:
Mire való az öltöző, ha nem öltözésre?
5/25 anonim válasza:
Az öltözőben.Akkor egészen levetkőzöm,és úgy veszem fel,vagy alulról levetkőzöm,felveszem a fürdőruhát, és utána vetkőzöm le felülről.
6/25 anonim válasza:
Én inkább azon gondolkodom, miért ennyire fontos neked ez az információ.
7/25 anonim válasza:
#6 az ilyen kérdés fetisiszták társkeresője
8/25 anonim válasza:
Én még privát üzenetet is kaptam.
10/25 anonim válasza:
Érdekelne hogy mi az érdemi különbség aközött hogy az ember teljesen pucér vagy előbb donaldkacsázik egyet és csak utána veszi le a pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!