A magányos estéken mit csinálsz otthon?
Figyelt kérdés
Pl film, sorozat, számítógépes játék
Más javaslat esetleg?
2022. nov. 10. 11:29
1/10 anonim válasza:
olvasás, írás, zene hallgatás, szoba rendezgetése
2/10 anonim válasza:
Horror játék gameplayeket, vagy horrorfilmeket nézek, mert utána sosem érzem magam egyedül.
3/10 Darius- válasza:
A baba mellett nincs unalom, de lehet jatszani olyannal, amelyiknél nem kell ott ulni folyamatosan. De ritka mikor nem megyek el este.
5/10 anonim válasza:
Írok, olvasok, horror gameplayeket nézek... vagy csak elücsörgök a kádban, halk zene mellett, egy pohárka borral.
6/10 anonim válasza:
Film, sorozat, Youtube, zene, olvasás, főzés, céltalan görgetés a telefonomon (utóbbiról próbálok leszokni), vagy néha gépen játszok.
7/10 Senior Séf válasza:
Gyors fejszámolás; közel 45 éve nem volt magányos estém.
8/10 anonim válasza:
Olvasok, írok, sorozatot nézek, nyelvet tanulok, horror gameplayeket nézek én is, főleg Markiplier-ét.
9/10 anonim válasza:
Ivás, játékok, olvasás, felhívok valakit, korai lefekvés, maszturbálás, festés, hosszú fürdés a kádban, podcastek hallgatása, kertészkedés, néha csak úgy elmegyek a városba nézni az embereket, futás, konditerem, éjszakai séta az erdőben... Sosem unatkozok, mindig eszembe jut, mit kéne csinálni.
10/10 anonim válasza:
semmit! én így érzem jól magam! nekem nem kell senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!