Mi a velemenyetek arrol ha egy ferfi bevallja, hogy szokott egyedul otthon sírni mert magànyos?
Nagyon furcsa és picit ilyesztő, de végülis ha egy olyan szinten magányos férfiről beszélünk aki már gyakran sír is miatta... Lehet nem tudja igazán mi számít elfogadhatónak .
Nincs elég tapasztalata hogy felfogja hogy ilyet nem mondunk random embereknek, maximum ha mély kapcsolat van küztünk.
Vagy az is lehet hogy az ő oldaláról te vagy kb az egyetlen ember akivel normálisan kommunikál és az ő szemében barátok vagytok, szimplán mert kedves vagy vele és ezért azt hiszi hogy már vagytok olyan szinten hogy ilyeneket megosszon veled.
Együttérző tudok lenni, de ha saját hibája miatt sír arra max reakcióm:
Megvígasztalom, hogy nem gond, csak gondolja végig hol a baki.
Sok emberben önismereti gondok vannak, sokszor betokosodnak és kifakadnak.
Ha minden rendben lenne nem potyogna csak úgy az ember könnye.
Saját tapasztalatból mondom
0ról indultam, tettem a dolgokért, sokat sírtam magam is egyedül, de annak megvoltak okai, majd azokon javítottam.
Emberként és karrierben is összeszedtem magam. (Nem kicsit)
Azóta nincs gondom, max dolgom, amit fejleszteni s alakítani kell, hogy jobb legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!