Mást is frusztrál, hogy az kortársai minden héten buliznak, élik az életet, te pedig otthon ülsz magányosan?
Engem nem.
Ha bulizni lenne kedvem akkor járnék, de így, hogy nincs, minek?
Jaja, de ugyanakkor nem akarok vegyülni a sok "gyökérrel".
Az frusztrál hogy nem tudok kekszelni inkább.
Engem nem, mert nem szeretek bulizni. A magány viszont zavar. :( Viszont annyi jó, hogy egyedül is jól elvagyok (utazás, túrázás meg ilyenek), de hiányzik nagyon egy barátnő.
27/F
Ez sajnos általában így van, hogy aki a bulizós közegben annyira nem találja helyét, az nem nagyon tud érvényesülni. Sajnos kevés a kulturált közösségi hely, ahol tényleg lehet normálisan ismerkedni. Alapból én sem vagyok oda a bulikért, illetve nem is a bulikért, hanem a lerészegedő,füstszagú, értéktelen közegért, mert amúgy táncolni nagyon szeretek, meg a jó zenét is, csak hát, sajnos ehhez nehéz megtalálni a megfelelő társaságot. Szóval engem főleg a közeg zavar benne. De azért elmegyek nagy néha (már ha van), és ha sikerül olyan társaságot találni, akkor jól is érzem magam.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!