Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mást is frusztrál, hogy az...

Mást is frusztrál, hogy az kortársai minden héten buliznak, élik az életet, te pedig otthon ülsz magányosan?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy cseppet sem. Ha bulizni támad kedvem, megyek, ha nem, akkor elvagyok itthon.
2021. ápr. 20. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
engem is zavar, irigykedem is rájuk, nekem sincs társaságom mert csendes, nyugodt, finom viselkedésű lány vagyok.
2021. ápr. 20. 23:32
 3/11 Pitegamer ***** válasza:
100%

Engem nem.

Ha bulizni lenne kedvem akkor járnék, de így, hogy nincs, minek?

2021. ápr. 20. 23:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Jaja, de ugyanakkor nem akarok vegyülni a sok "gyökérrel".

Az frusztrál hogy nem tudok kekszelni inkább.

2021. ápr. 20. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Kicsit igen.
2021. ápr. 21. 00:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én magam választottam ezt az “életmódot” jól is érzem magam így. Ha neked nem tetszik akkor menj buliz, haverkodj stb, nem kötelező így élned.
2021. ápr. 21. 00:17
 7/11 anonim válasza:

Engem nem, mert nem szeretek bulizni. A magány viszont zavar. :( Viszont annyi jó, hogy egyedül is jól elvagyok (utazás, túrázás meg ilyenek), de hiányzik nagyon egy barátnő.

27/F

2021. ápr. 21. 00:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem is frusztrál, ezzel egyidejűleg nem vagyok bulizós típus, de pont ezért nincs sok barátom, mert nem tudok közös hangot találni azzal, akik szeretnek inni és bulizni, az életük e körül forog. De a magány érzete nagyon frusztrál.
2021. ápr. 21. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez sajnos általában így van, hogy aki a bulizós közegben annyira nem találja helyét, az nem nagyon tud érvényesülni. Sajnos kevés a kulturált közösségi hely, ahol tényleg lehet normálisan ismerkedni. Alapból én sem vagyok oda a bulikért, illetve nem is a bulikért, hanem a lerészegedő,füstszagú, értéktelen közegért, mert amúgy táncolni nagyon szeretek, meg a jó zenét is, csak hát, sajnos ehhez nehéz megtalálni a megfelelő társaságot. Szóval engem főleg a közeg zavar benne. De azért elmegyek nagy néha (már ha van), és ha sikerül olyan társaságot találni, akkor jól is érzem magam.

21/l

2021. ápr. 21. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem zavar
2021. ápr. 21. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!