Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még rajtam kivül valaki aki így valentinnapon otthon ül egyedül magányosan, piál és már a nemi szerve tele van a mindenhol pózoló és nyáladzó szerelmes párokkal?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy eddig kb minden valentin napom így telt? Most nem azért hogy rinyáljak csak kiváncsi vagyok 16/f2018. febr. 14. 17:51
2/15 anonim válasza:
Én névnapozok, apám hozott nekem sört és már boldog is vagyok :D
16/f
3/15 anonim válasza:
Én is dettó, minden valentin napom így telt. Mondjuk nem piálok. 16L
4/15 anonim válasza:
nyilván nem te vagy az egyetlen szingli a világon, de ettől függetlenül átérzem a helyzeted, nekem se volt még soha senkim. mondjuk a Valentin napot alapból egy f szságnak tartom, én minden nap ugyanolyan depressziós vagyok a magány miatt, szóóval...19/L
6/15 anonim válasza:
Pacsi, nem csak te vagy így vele. Este meg bulizni megyek, ami kitudja hogy alakul. 19F
7/15 Mádár0218 válasza:
Ja hogy valentinnap van xd
- de igen egyedül itthon, de egyedül csak az ökör iszik
- nem te vagy az egyetlen akinek így telt üdv a klubban
19/F :D
10/15 anonim válasza:
Üdv a klubban! Bár nem nyúltam semmiféle szeszes italhoz a nap folyamán, a magány érzése ugyanúgy megvan bennem is. És szerintem ez még egy jó darabig így is lesz. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!