Lassan valentinnap egydül fogom tölteni mert egy szerencsétlen **** vagyok tudtok mondani szomorú szerelmes filmet? Ami mellet szépen berugok és megeszek 1kg csokit
Faterommal töltöm.
Ne rúgjatok be, úgy sohasem lesz normális nőtök!
Inkább menjetek el a Fonó Kör ingyenes táncklubjaiba. Na, meg sört ott is lehet fogyasztani. :-)
A Valentin nap is csak egy nap a sok közül! Igaz, hogy ilyenkor még a csapból is az folyik, hogy mindenki milyen szerelmes, mindenhol szívecskék, versek, eljegyzések és még sok más szerelmes dolog...
DE, az emberek többsége ezen a napon van a legjobban átverve. :D
Sokan kényszerből, magamutogatásból viszik fel annyira ezt a napot, hogy ő mennyi mindent meg tud adni a párjának, és emiatt hűűűű de jó ember... nem pedig azért mert annyira szereti, hogy ezt ki is akarja fejezni. :D
Én az elmúlt éveim alatt egyszer sem voltam még szingli Valentin napon, de inkább lettem volna az, mintsem hogy végig hallgassam a volt párjaim szerelmes trilláit, amiknek a fele sem volt igaz... Sőt... :)
Szóval nem vesztesz semmit! :)
Nem vagy szerencsétlen, csupán szingli. :)
Mindenki megtalálja egyszer a párját a világban, s teljesen mindegy, hogy Valentin nap van, Karácsony, Évforduló, vagy bármi, ugyanúgy kell szeretni egymást. :)
A romantikus filmek szarok, nézd meg a Hachikót, na az baromi sírós.
Ha mindenképpen romantikus film kell akkor a Shreket ajánlom, az mondjuk rohadt vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!