Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a baj velem? Avagy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem? Avagy a szerencsétlenkedés művészete.

Figyelt kérdés
Ma odamentem a lányhoz aki fél éve tetszik, de az volt a baj, hogy mivel halk vagyok ezért nem hallott semmit az autók zaja miatt... és amikor elmondtam neki, hogy szépnek tartom akkor elfordult és nem válaszolt semmit. Majd balfékül bocsánatot kértem és elmentem. Szerintem vagy túl közvetlen voltam, vagy csak azért volt ilyen rossz mert most csináltam ezt először...

#lány #csajozás #visszahúzódás #gátlás probléma #szerencsétlen szerelem #párkapcsolat halk
2017. febr. 3. 14:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Majd amikor már tizedjére csinálod, lesz rutinod benne. :)

Egyébként a leírás alapján semmit nem csináltál rosszul... csak egyszerűen ő nem érez úgy, mint te.

2017. febr. 3. 14:46
 2/12 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy nem hallotta, hogy mit mondtál? Hogy szépnek tartod?
2017. febr. 3. 14:49
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
akárki akármit mond a lányok nem szeretnek úgy ismerkedni, hogy vadidegen vagy, barátokon ismerősökön lehet csak, úgyhogy bemutat téged, mert így csak egy vadidegennek tart és ha nem nézel ki úgy mint egy álom, akkor meg ezt kapod.
2017. febr. 3. 14:51
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
csíra lányok, mindegyiket utálni kell!
2017. febr. 3. 14:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, nagyon fura volt. De azt viazont rosszul írtam, nem elfordult hanem lefele nézett. Az a baj, hogy ilyenkor annyira elmegy a kedvem, hogy meg se akarom próbálni többször. :/
2017. febr. 3. 14:53
 6/12 A kérdező kommentje:
A suliból ismerem bár ő nem tudta, hogy ki vagyok. Akkor úgy hiszem nem is érdekeltem... am 17/f
2017. febr. 3. 14:55
 7/12 anonim ***** válasza:

"a lányok nem szeretnek úgy ismerkedni, hogy vadidegen vagy"

Persze, hogy nem, egy kivételével az összes barátnőm "idegen" volt. De tudom, neked van igazad, csak mert te úgy gondolod. :D

2017. febr. 3. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor meg nézz utána, ismerős által jóval könnyebb ismerkedni és sikeresebb is, úgyis idegen vagy, csak nem annyira, ide meg bármit kamuzhtasz, mviel lepontoztál gondolom kamu is vagy, max egy nyomorékot tudtál felszedni ilyen gyerekes viselkedéssel, vagy valami kretént aki baromi ronda.
2017. febr. 3. 15:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyébként próbálj kevésbé közvetlenül közeledni hozzá! Ne azzal nyiss, hogy tök szép vagy, mert bár szeretik a lányok, ha szépnek tartják, de ez kevés egy kapcsolathoz legtöbbjüknek. Kerülj közel hozzá, beszélgessetek, ismerkedjetek! Így alakul ki egy igazi kapcsolat, nem csak puszta tetszésből.
2017. febr. 3. 15:01
 10/12 anonim ***** válasza:

#8: Minek nézzek utána, te? :D Ja, persze, biztos a mostani barátnőmről is kiderül, hogy igazából az ismerősöm mutatta be, és csak illúzió volt, hogy a buszmegállóban szólítottam le. :D

Mellesleg tök mást állítasz a két hozzászólásodban. Afelől semmi kétségem, hogy könnyebb úgy ismerkedni, ha van valaki, aki megismertet a másikkal. De ez nem jelenti azt, hogy "a lányok" (általánosítsunk csak) utálnak ismerkedni.

Bár attól, akinek egy magyar mondatot leírni is kész kihívás, nem várok sok agyi és fogalmazási teljesítményt.

2017. febr. 3. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!