Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? Avagy a szerencsétlenkedés művészete.
Figyelt kérdés
Ma odamentem a lányhoz aki fél éve tetszik, de az volt a baj, hogy mivel halk vagyok ezért nem hallott semmit az autók zaja miatt... és amikor elmondtam neki, hogy szépnek tartom akkor elfordult és nem válaszolt semmit. Majd balfékül bocsánatot kértem és elmentem. Szerintem vagy túl közvetlen voltam, vagy csak azért volt ilyen rossz mert most csináltam ezt először...2017. febr. 3. 14:45
11/12 anonim válasza:
huhh öregem, te aztán lószart sem tudsz, szerinted egy lány egy vadiidegennel jönne össze vagy mondjuk egy olyan sráccal, akivel egy szakörre jár és már is van bennük közös? Ha leszólítasz egy lányt az rendszerint csak a külseje miatt van és ezzel ő is tisztában van így ösztönösen kevesebb esélyt ad a kapcsolatnak, sőt igencsak csekély az esélye, hogy megegyezzen az érdeklődési körötök, gondolom azok a randa lányok 1-2 hétig voltak meg, mert nem volt semmi közös bennetek, csak a szerencsétlenségetek.
12/12 anonim válasza:
A csaj az egyik fülére nagyot hall, a másikra meg csak egy nagyon kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!