Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt még rajtam kivül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még rajtam kivül valaki aki így valentinnapon otthon ül egyedül magányosan, piál és már a nemi szerve tele van a mindenhol pózoló és nyáladzó szerelmes párokkal?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy eddig kb minden valentin napom így telt? Most nem azért hogy rinyáljak csak kiváncsi vagyok 16/f

2018. febr. 14. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nálam a piálás helyett mondjuk olvasás van ._.
2018. febr. 14. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Van kérdező, itt vagyok 16/F.
2018. febr. 14. 22:00
 13/15 Krecc15 ***** válasza:
Kb minden valentínnap így telt,de nem is nagyon érdekel,lesz ahogy lesz és majd valami lesz :D
2018. febr. 14. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
Maganyos lanyok nem kell valentin nap hogy engedjem bekapni .. 25f
2018. febr. 14. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is így telt.17/F
2018. febr. 15. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!