Fiúként az uszodában a fürdőruhát az öltözőben veszed fel, vagy már otthon? Ha az öltözőben akkor egészen levetkőzöl, és úgy veszed fel, vagy alulról levetkőzöl, felveszed a fürdőruhát, és utána vetkőzöl le felülről?
Öltözőbe teljesen levetkőzök majd úgy fel az úszónadrágot.
Úszás után meg letusolok meztelen. Ugyan az van mindenkinek.
Tesi után is páran letusolunk a többiek meg szégyenlősködnek
Na utána tőlük büdös az osztály mert nem mernek letusolni azonos neműek előtt
Ha közös egyterű öltöző van, akkor ott veszem át.
Nem érdekel, hogy mindenki előtt meztelennek kell lennem.
Ugyan így vagyok a tusolással is, az öltözőben le veszek mindent, a törölközőt fogom a kezemben, meztelenül oda megyek a tusolóhoz, le tusolok és az öltözőnél veszem föl a ruháimat.
Abban, hogy mások előtt meztelen az ember semmi nincs.
Ugyan az lóg minden fiúnak a lába között, semmi nincs benne, ha meg látod a másikét.
17-es:
Ezek az otthon felveszem típusok azok akik gatyában tusolnak és törölközőtánccal öltöznek át nehogy a haverja vagy osztálytársa meglássa azt ami minden férfinak van.
Múltkor belépve a férfi öltözőbe láttam, hogy tusolt egy fiatal rendesen tusfürdővel de szörfgatyában hát én sose fogom ezt megérteni.
Aki ilyen szégyenlős,azt nem értem miért jár ilyen helyre.
Mármint úszónadrágban is láthatja mindenki a testét,kivéve az ágyék részt.
Nem hiszem el,hogy uszodában,strandon nem feszeng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!