Huszonéves srácként uszoda, fürdő öltözőjében fürdőruhában, vagy meztelenül zuhanyozol? Budapesti, vagy vidéki fürdőbe, uszodába jársz?
Figyelt kérdés
uszoda, fürdő, zuhanyzónov. 23. 16:44
1/6 anonim válasza:
Meztelenül zuhanyzom és budapesti uszodába járok 21f
2/6 anonim válasza:
Meztelenül. Nem is értem miért probléma ez egyeseknek.
3/6 anonim válasza:
Nálunk Németországban minden szaunát meztelenül használnak az embrek. Ez a természetes. Totál meglepődtem otthon, amikor az emberek egy része betekerte magát. (A fürdőruhában használt szaunának csúfolt helyeket meg ne is említsem. Borzalmas és egészségtelen. Nálunk ezeket warmbadnak hívják, és nem szaunának.) Illetve az is természetes, hogy a fürdő öltözőjében nem mindenki használja a kabint, hanem simán átöltöznek az emberek a szekrény előtt is. Itt sokkal természetesebben áll mindenki ehhez, a magyar nagyon prűd nép sajnos.
4/6 Sz.Árpád válasza:
Teljessen meztelenül szoktam. Vidéken.
6/6 anonim válasza:
Egy vidéki fürdőbe szoktam járni szaunázni, ahol a szaunákat meztelenül kell (nagyon helyesen) használni. Nem vagyok (már) szégyenlős, nem okoz gondot a meztelenkedés. A fürdőzés-szaunázás után a zuhanyzóban is meztelenül tusolok le.
Szimplán nem zavar a meztelenség, nekem természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!