Huszonéves srácként uszoda, fürdő öltözőjében fürdőruhában, vagy meztelenül zuhanyozol? Budapesti, vagy vidéki fürdőbe, uszodába jársz?
Egy vidéki fürdőbe szoktam járni szaunázni, ahol a szaunákat meztelenül kell (nagyon helyesen) használni. Nem vagyok (már) szégyenlős, nem okoz gondot a meztelenkedés. A fürdőzés-szaunázás után a zuhanyzóban is meztelenül tusolok le.
Szimplán nem zavar a meztelenség, nekem természetes dolog.
Csak is meztelenül.
Miért jó szégyenlősnek lenni? Szerintem semmi értelme, se takargatni magad. És adott esetben el fordulni másoktól tusolás közben.
"Miért jó szégyenlősnek lenni?"
Ezt sose értettem, hogy miért kérdezgetitek sokan ezt. Mi közöd ahhoz, hogy más mennyire szégyenlős? Mit érdekel téged, hogy gatyában zuhanyzik, vagy meztelenül? Zavar hogy elfordul? Miért is? Talán azért, mert direkt nézegetsz másokat ilyenkor? Mert akkor kapásból indokoltabb is mások szégyenlőssége. De továbbra is tök mindegy, hogy indokolt-e, másnak köze nincs hozzá.
Csak szimplán fölösleges annak lenni, mert ugyan az lóg neki is a lába között mint a többinek.
Ezért nem értem, hogy mi értelme a szégyenlősségnek.
Konkrétan semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!