Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyre gyakrabban tapasztalom,...

Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy a srácok fürdőruhában zuhanyoznak az öltözőben. Te mit tapasztalsz? Te hogyan csinálod? Kort is írj! Az ország melyik részén élsz?

Figyelt kérdés
uszoda, fürdő

2024. jún. 4. 16:46
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
42%
Sok eszük van. Azt a testtájat nem tudják megmosni ami a legjobban bebüdösödik.
2024. jún. 4. 16:49
 2/59 anonim ***** válasza:
61%

Ugyan nő vagyok de mifelénk is fürdőruhában szokás, ha olyan gagyi a hely hogy függöny sincs.

#1, nem büdösödik be semmi a strandról hazáig..

2024. jún. 4. 17:21
 3/59 anonim ***** válasza:
47%

#2 úszás előtt kellene ugye alaposan letusolni, szappannal/tusfürdővel, főleg a fürdőruha által takart testtájakat, hadd ne részletezzem, a többi fürdővendéggel szemben ez a minimális tisztelet.

Hogy úszás után ki hogy tusol, vagy tusol-e egyáltalán, az az ő dolga.

Függöny a leggagyibb helyeken szokott lenni, ugyanis nem higiénikus.

Azért van nemek szerint elkülönítve a tusoló, hogy a szégyenlősök is le tudjanak tusolni meztelenül.

A kérdésre válaszolva: igen, egyre több a "gatyás tusoló"; főleg a muszlimok körében, mert nekik ugye a próféta megtiltotta, hogy levegyék a gatyájukat. A legviccesebb, amikor a két réteg ruha (alsónadrág, úszósort, ez már önmagában agyrém) alá tunkolják be a tusfürdőt. 45f Nyugat-EU

2024. jún. 4. 17:47
 4/59 anonim ***** válasza:
87%
Én a zuhanyzóban zuhanyzom és nem az öltözőben.
2024. jún. 4. 17:48
 5/59 anonim ***** válasza:
84%

“Azért van nemek szerint elkülönítve a tusoló, hogy a szégyenlősök is le tudjanak tusolni meztelenül”

Nyilván senkinek nem akarom mutogatni magam meztelenül, illetve mások pucér testét se akarom látni, teljesen mindegy hogy milyen nemű.

“Függöny a leggagyibb helyeken szokott lenni, ugyanis nem higiénikus.”

Én is jobban szeretem a fülkét, de azt gondolom drágább kivitelezni. Amúgy a komplett strand nem higiénikus koncepció, nem hinném hogy egy függönyön múlik a világ dicsősége.

2024. jún. 4. 17:51
 6/59 anonim ***** válasza:
46%

#5 "senkinek nem akarom mutogatni magam meztelenül" - a tusolás nem mutogatás; nem azért vetkőzünk le tusoláskor, mert azt akarjuk, hogy más lássa a nemi szerveinket, hanem hogy alaposan tudjunk tisztálkodni. Ugye neked is ismerős az ibolya és a gázálarc története.

"mások pucér testét se akarom látni" - akkor ne nézd!

Nem kötelező nyilvános uszodába járni, de ha már oda jársz, akkor kötelező úszás előtt alaposan tisztálkodni, ami nem keverendő össze a "kicsit bevizezem a fürdőruhás testemet" alibi-tusolással.

2024. jún. 4. 17:57
 7/59 anonim ***** válasza:
68%
igénytelen helyre nem járok, ahol nincs egy kabin saját zuhanyzóval.
2024. jún. 4. 18:02
 8/59 anonim ***** válasza:
72%

Más előtt meztelenül létezni nem akarok, nyilvánvalóan így értettem. Nem tudom milyen ibolyákról beszélsz.

Szerencsére nem kötelező, nem is igazán járok ilyen helyekre. (Mondjuk mikor még jártam, pl gyerekként sulis úszásra, SOHA egyetlen egyszer se láttam senkit aki úszás előtt tusolt volna, csak utána.)

Ha strandolni vágyok akkor van a környéken szabadstrand egy tónál, amibe belepisilnek a halak többek között. :) zuhanyzó meg nincs is, szóval értelemszerűen senki nem zuhanyzik úszás előtt - még élünk. :)

2024. jún. 4. 18:03
 9/59 anonim ***** válasza:
83%
nem tapasztalok semmit, mert nagyon nem érdekel, ki hogyan zuhanyzik, így nem is figyelek oda erre. Kicsit fura, kérdező, hogy ilyenekkel foglalkozol. Nem mindegy neked? meg mi van, ha csak az elején van rajta a fürdőruha, és zuhanyzás vége felé veszi le, mert nem akarja, hogy bárki is őt lássa?
2024. jún. 4. 18:10
 10/59 anonim ***** válasza:
57%

#8 az ibolyát sem gázálarcban szagoljuk, tusolni sem ruhában megyünk. A ruha útját állja a tisztálkodásnak. Otthon se ruhában tusolsz, gondolom.

Attól, hogy még soha nem tapasztaltad a helyes tusolást úszás előtt, attól még az úgy van. Csak te nem abban a kultúrkörben mozogsz.

Ugyan még élsz (akkor is élnél, ha meztelenül tusolnál, megjegyzem), de az uszodában elkapható baktériumos fertőzések (kötőhártyagyulladás stb.) nagy része azért van, mert a fürdővendégek nem hajlandóak lemosni a s*ggükről a kórokozókat. Hadd ne részletezzem, honnan kerül oda. Hanem beleáztatják a fürdővízbe. Amit pontosan ezért muszáj klórozni, és minél több baktériumot visznek bele, annál több klórt kell belenyomni, annál több irritáció stb.

2024. jún. 4. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!