Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyre gyakrabban tapasztalom,...

Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy a srácok fürdőruhában zuhanyoznak az öltözőben. Te mit tapasztalsz? Te hogyan csinálod? Kort is írj! Az ország melyik részén élsz?

Figyelt kérdés
uszoda, fürdő

2024. jún. 4. 16:46
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
35%
#40 kieg: mármint természetesen anélkül, hogy idegenekkel lenne tele a fürdőszoba.
2024. jún. 5. 16:01
 42/59 anonim ***** válasza:
0%

A társadalmi norma mindenütt az, hogy egy nemek szerint elkülönített nyilvános tusolóban meztelenül tusolunk.

Nem magyaráztad el, hogy miért kellene nemek szerint elkülönített tusolókat építeni (minthogy utána ugyanabban az úszóruhában ugyanabba a medencébe mennek férfiak és nők), ha az lenne az elvárás, hogy úgyis mindenki ruhában tusol. Talán a szappanjuk eltérő illatát kellene szégyellniük egymás előtt?

Neked a gátlásod eltér a társadalmi normától. De akárhányszor írod le, hogy szerinted a te személyes gátlásod lenne a társadalmi norma, nem lesz igazad. A te gátlásod a te problémád, és nem másé.

2024. jún. 5. 16:08
 43/59 anonim ***** válasza:
35%

Rossz helyen kopogtatsz, én aztán soha nem igényeltem nemek szerint elkülönített fürdőt. Legyen zárható fülke, aztán nem érdekel hogy annak az ajtaján túl ki van.

A te percerziód meg a te magánügyed, ne akard másokra kényszeríteni.

2024. jún. 5. 16:10
 44/59 anonim ***** válasza:
0%

A higiéniai szabályok betartása nem percerzió (sic!), hanem abszolút minimális társadalmi elvárás.

Minden uszodában van a társadalmi normának megfelelő tusoló. Ha te azt nem akarod normálisan, azaz legalább úszás előtt meztelenül használni, az a te döntésed, nem pedig valamiféle lehetőség hiánya. Nem akarásnak nyögés a vége, ahogy mondani szokás.

Ha a becsípődésed miatt nem akarsz letusolni tisztességesen, akkor ne is menj úszni. Ennyi.

2024. jún. 5. 16:15
 45/59 anonim ***** válasza:
26%

A csukható fülke abszolút nem gátlás, hanem minimális elvárás.

Mint írtam, járok úszni, olyan helyre ahol eleve nincs zuhanyzó és még élek. Ill wellness hotelekben szoktam még uszodázni, ahol a saját szobám saját fürdőszobájában tisztálkodhatok, erőszakos kukkolók nélkül.

Nem te fogod megmondani hogy mit csinálok és mit nem 😊

Befejeztem a meddő vitát, menj aztán kukkold azokat akik vevők erre, a többiekről meg szállj le.

2024. jún. 5. 16:20
 46/59 anonim ***** válasza:
48%

A csukható zuhanyfülke nem társadalmi elvárás, hanem a te gátlásodból fakadó személyes igényed.

Mint írtam, akkor is élnél, ha képes lennél meztelenül lenni más emberek előtt. Ha a csimpánzoknak sikerül, talán neked is.

Mint írtam, számtalan uszodai fertőzés írható az olyan taplók számlájára, mint te.

Természetesen nem lehet teljes körűen ellenőrizni a higiéniai szabályok betartását, így a hozzád hasonlók relatíve szabadon taposhatják azokat.

Normális társadalomban az a kultúra, ha akkor is betartják a higiéniai előírásokat, ha azt nem lehet ellenőrizni.

Neked meg az a "kultúrád", hogy lábbal taposod a higiéniát, és nem érdekel, kiket betegítesz meg.

2024. jún. 5. 16:30
 47/59 anonim ***** válasza:
35%

Gondolom akkor a lakóházakban is véletlenül rakják a zuhanyt a csukható fürdőszobába a nappali helyett 🤣

Most azért vagyok tapló mert nem járok olyan gagyi helyekre amik túl csórók felrakni egy függönyt? :D

Mikor betegítek meg bárkit, meséld már el?

2024. jún. 5. 16:33
 48/59 anonim ***** válasza:
49%

Hm talán azért nem a nappaliban van a zuhany, hogy ne legyen vizes a nappali :-D

A többi kérdésedre már válaszoltam; nyugodtan olvass vissza.

2024. jún. 5. 18:11
 49/59 anonim ***** válasza:
100%

Én nem uszodába, hanem fürdőbe szoktam járni, leginkább szaunázni.

Szaunázás előtt letusolok, és ha végeztem, akkor is. Mivel van külön férfi zuhanyzó, nem szégyenlősködök, meztelenül zuhanyzok. Nincsenek elválasztók és függönyök sem, így mindenki lát mindenkit.

Vegyesen vannak fürdőruhában zuhanyzók és meztelenek. A szégyenlősködést én sem értem.

2024. jún. 6. 07:39
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi sulival járunk, de nálunk mindenki vetkőzik. És kötelező a tusolás előtte.
2024. jún. 6. 08:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!