Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy a srácok fürdőruhában zuhanyoznak az öltözőben. Te mit tapasztalsz? Te hogyan csinálod? Kort is írj! Az ország melyik részén élsz?
Az otthoni fürdőszobámban nyilván nincsenek idegen emberek, ott persze hogy meztelenül tusolok. Illetve mindenhol, ahol van csukható egyszemélyes fürdőszoba vagy legalább kabin átlátszatlan fallal/függönnyel.
Sajnos egyszer sulis programon kötelező volt másokkal együtt fürdeni fülke meg minden nélkül, roppant kellemes volt pont menzesz kellős közepén…
Ha ennyire veszélyes a víz akkor miért nem tiltják be a klórozatlan tusoló nélküli tavi strandokat? 🤔
#11 borzasztóan prűd vagy, ha még a saját nemed előtt is szégyelled a testedet.
Azt sem értem, a menstruáció természetes dolog, minden nőnek van, akkor is tudjuk, ha nem látjuk.
Az élővizek önmaguktól tisztulnak, illetve olyan víztömegről van szó, amiben a fürdőzők által belevitt baktériummennyiség elenyésző. Az uszodavizet ellenben mesterségesen kell fertőtleníteni, és egyértelműen kimutathatóak benne pl. a székletből származó coli-baktériumok.
Ahol én élek, ott (legalább is a bennszülötteknek) teljesen magától értetődő, hogy meztelenül kell tusolni, hogy máshogy. De emlékszem, Magyarországon ez (is) probléma volt.
"tusolni sem ruhában megyünk"
Nem ruhában, hanem fürdőnadrágban. A kettő nem ugyanaz. Nem egy fürdőgatyán fog múlni a tisztaságod.
Sosem értettem, ha valaki egy uszodában nem zuhanyzik le alaposan a medencében való úszás előtt és utána a klóros és szennyezett víztől.
Azt pedig végképp nem értem, hogy egy kommunális zuhanyzóban miért szégyellik egyes emberek a testüket a saját nemük előtt, és miért nem meztelenül zuhanyoznak le. A genitális testrészeiket nem lehetséges gatyában rendesen megmosni, de én pl. a gatyámat is mindig kimosom a klórtól és egyéb kórokozóktól.
💩ni is teljesen természetes dolog, mégse csináljuk emberek előtt…
#15:
Mert képtelen vagy felfogni azzal a tipikus magyar eszeddel, hogy nem mindenki olyan, mint te.
Fején találtad volna a szöget? Nos, egészen bizonyosan nem.
Ugyanis a mentalitásomat egyáltalán nem a magyar szülőmtől örököltem ;)
A mi régi zuhanyzóinkat nemrég újították fel a sportegyesületünkben, és maradt mind ugyanaz az egyterű válaszfalak nélküli zuhanyzó, mint volt, csak új burkolatokat és szanitereket tettek be, plusz középre a plafonról lógó zuhanyszigeteket, hogy egyszerre még többen tudjunk zuhanyozni.
Nálunk inkább az lenne a furcsa, ha valaki nem meztelenül zuhanyozna le edzés után.
Egyébként azt látom pl. az uszodákban, hogy egyre igénytelenebbek az emberek a személyi és közösségi higiénia terén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!