Éreztek bármilyen rasszizmust valamifele nép(ek)/etnikum iránt? Ha igen miért?
Igen, pedig elvileg nem vagyok rasszista. De isten tudja, milyen okból a rózsaszín ételfutárt előnyben részesítem a kék ételfutásnál, mert az utóbbiak most már kizárólag távoli tájak egzotikus bicikliseivel dolgoznak.
Az araboktól meg, ha mellém kerülnek a villamoson, kifejezetten félek, keresem a kezükben vagy a testükön a fegyvert.
Világlátott ember vagyok, sok nyelven beszélek, sokféle nemzetiségű barátom, pasim is volt már.
De a cigányok…
Szintén a cigányok. Nem egy rossz tapasztalatom volt velük sajnos már gyerekkorom óta.
Megloptak, zaklattak, a csendes környékből kuplerájt csináltak.
Askenázi zsidók
Ha nem lennének, ki kéne őket találni...
Cigányok
Semmi jó tapasztalatom nincs velük sajnos. Segélyeken élő, drogos, prosti/díler szinte mind. Tartanak 10 kutyát,mindet az utcán. Szemetelnek, lopnak, betörnek, stb
Alkalmazkodni nem tudnak.
Indiaiak
Nagyon nyomulósak az indiai férfiak. Nem sokba nézik a nőket.
Németek
Sz4rrágó emberek. A német turisták mindig alkudoznak. 10 forintért a kutyát megb...nák. Nagyon pofátlanok, szemtelenek, és angolul se beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!