Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a húgom ennyire rasszista?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam ebbe a kategóriába teszem a kérdést.

Szóval a húgomról lenne szó ő most 15 éves.

Kezdeném azzal vele kapcsolatban, hogy ő az a tipikus "menő" lány aki néha bunkó tud lenni de azért kedves is.

Az elmúlt kb 1 évben azt vettem észre rajta, hogy eléggé rasszista lett.

Állandóan szidja a migránsokat útszéli módon ha felmerül a téma ennek kapcsán. Itthon és az iskolába is szokta ezt csinálni.

Olyan gyűlölködő megjegyzéseket tesz rájuk, hogy csak na.

Egyszer azt mondta, hogy: (megpróbálom szó szerint idézni) "Ezeket a törölköző fejűeket a határon kellene agyonlőni"

De emellett gyakran zsidózik is. Őket is gyakran szidja.

Pl. egyszer a hatágú csillagra azt mondta, hogy :" ez azoknak a zsidó ge**knek a csillaga"

Kb ennyi róla, az elmúlt egy évben vettem ezt észre rajta.

Mit csináljak, hogy ne gyűlölje a migránsokat és zsidókat?

A kérdés nem kamu! Tényleg ezt csinálja.

Mi lehet ennek az oka?

19/F

2016. aug. 11. 21:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
28%

Ez miért baj?

Ő dolga.

2016. aug. 11. 21:56
 2/28 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném ha elfogadó lenne.
2016. aug. 11. 21:59
 3/28 anonim ***** válasza:
22%

Ő meg nem azt szeretné..

Ha te azt akarod, hogy legyen homoszexuális, akkor homoszexuálisnak kell lennie?

2016. aug. 11. 22:02
 4/28 anonim ***** válasza:
24%
A migránsokkal kapcsolatban lehet igaza van. Te meg ha ennyire elfogadó vagy miért nem fogadsz be párat. Biztos megtanítanak AK-t összeszerelni meg bombát gyártani. Tudom hogy ez általánosítás, de jobb nem kockáztatni.
2016. aug. 11. 22:03
 5/28 anonim ***** válasza:
41%

En a kis p.csat ugy pofan vernem, hogy a fal adja neki a masikat. Egy 15 eves kis taknyos csitrinek fingja sincs meg semmirol, szoval nincs joga senkirol sem ugy beszelni, mint egy kutyarol. Hogy a migrikrol nincs jo velemenye, azt meg megertenem, de igy nem lehet emberekrol beszelni.

Persze neked nem ajanlom, hogy felpofozd, de beszelgess el vele nagyon komolyan es igenis vagd a pofajaba, hogy igy ne merjen beszelni meg egyszer.

Ja es bocsanat a stilusert, de iszonyatosan felhuznak az ilyen kis senkik, akik mar az iskolapadbol osztjak az eszt.

2016. aug. 11. 22:13
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Valószínű, hogy baráti kör vagy csak egy valaki miatt alakult így a véleménye, aki hatással van rá. Ebben a korban legalábbis ez az általános.
2016. aug. 11. 22:13
 7/28 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos manapság ez a divat. Nem ő az egyetlen ilyen fiatal. Én teljesen megértem, hogy nem tetszik neked ez. Egyáltalán nem előnyös az ilyen viselkedés. Ha ezeket nyilvánosan csinálja simán beperelhetik. Plusz manapság egy ilyen alpári rasszista komoly hátrányokat szenvedhet, ha mondjuk egy állásinterjún, érettségin, külföldi utazás során elkezdi mondani a magáét. Arról nem is beszélve, hogy ha emberekkel szeretne dolgozni, akkor reménytelen helyzetben van. Én olvastam egy lányról aki ilyen volt, szülei kiküldték egy évre cserediáknak egy kis német városba. Mikor megérezte, milyen amikor ő a csoró bevándorló, akkor megváltozott a véleménye.
2016. aug. 11. 22:18
 8/28 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem #6-nál a pont, valószínű ilyen a baráti társasága, vagy legalább egy valaki, akinek imponálni szeretne. Szerintem próbálj elbeszélgetni vele, hogy mi a konkrét baja velük, aztán talán ráébred, hogy a valóság nem fekete-fehér.
2016. aug. 11. 22:19
 9/28 anonim ***** válasza:
75%

Túl sokat olvassa a kuruc.info-t. :D

Onnan, hogy tipikus menő lány, egyértelmű az eset. Azért szidja őket, mert ettől menőbb lesz. Én se engednék be mindenkit, de az, hogy agyonlőné őket (és hogy egyesek még védik is azt, aki ilyet mond), eléggé szomorú.

Azzal se értek egyet, aki szerint kussoljon, mert 15 éves. Én ismerek olyan 15 évest, aki képes értelmesen beszélgetni akár a politikáról is. A kérdező húga viszont valóban nem ilyen.

2016. aug. 11. 22:24
 10/28 A kérdező kommentje:

Azért bántani és megpofozni nem szeretném kedves 5-ös de azért alaposan ráférne, hogy elbeszélgessen vele valaki.

Egyébként szülei is rászóltak már emiatt de előttük nagyon ritkán gyűlölködik.

Inkább akkor ha mi ketten vagyunk vagy az osztálytársaival, barátaival van.

Iskolában is sokszor előfordult már.

Volt már, hogy rászóltam de ő csak flegmán visszabeszélt, hogy " mi közöd neked hozzá?"

Nem tudom, hogyan lehetne lebeszélni a gyűlölködésről.

2016. aug. 11. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!