Aki jól bírja a semmit tevést annak mi a titka?
Kinek mi a semmittevés. Általában olyanok mondják, akik nem bírnak létezni a munka nélkül, mint pl anyám. Melózik s hazajön, kényszeres takarítás van benne. Akkor is ha hugomék kitakarítanak mielőtt megjön, ő meg ilyet mond : Tiszta cigánytelep....- megkocogtattam a vállát s közöltem: Most tapostál bele a tesóm lelkébe.
Vannak emberek akik kényszeresen keresik a munkát otthon is... az ilyen emberek azok akiknek nem létezik a hobbi szó.
S az ilyenek szólják le a másikat "jól bírod a semmittevést"...
Hmm a rajz(portré, manga stb), a varrás, a szobrászat, makettezés, tv zés, pc játék semmittevésnek számít akkor velem van a bajXD
A semmittevő emberekben se lélek se kreativítás nincs.
Az igazi semmittevő látszatot akkor mutatom amikor csak hátradölök az ágyba s nézek előre, megnéznek mi van velem... közbe az én fejemben meg ott a makett 3D ben s kombinálom mit hogyan rendezzek, javítsak xD előkapom a lapot s lerajzolom minden nézetből, részletekkel.
Sose értem az igazi semmittevőket, valahol sajnálom is őket, hogy nem használják ki az időt.
Könnyű, sokan félreértelmezik a semmittevést. Azért az nagyon ritka szobanövény szint, hogy bámulja valaki a falat a kanapén fekve és vegetál.
Te azt látod, hogy én döglök a tv előtt és sorozatokat, filmeket és sok animet nézek.
Én úgy élem meg, hogy fantasztikus esztétikái élményt nyújt a képi világ. Elmerülök a csavaros történetekben. Fejtegetem a mögöttes tartalmat, a mondanivalót. Elszabadul a fantáziám. Megvitatom a nyitva maradt kérdéseket az alkotások kapcsán. Vagy csak szimplán szeretem a borzongást amit egy horrorfilm okoz.
Órákon át csak nyomkodom a telefont a kanapén fekve?
Pedig közben a legjobb barátommal (aki távol lakik), megbeszélünk messengeren pár fontos kérdést, tanácsot adunk egymásnak, a világ dolgairol értekezünk.
Szóval cseppet sem unatkozik aki látszólag semmit sem csinál.. Nem csak a munka és a látványosan aktív tevékenységek léteznek időtöltés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!