Elég sok értelmes tevékekenység van, amivel elfoglalhatja magát, a felsoroltak közül egyedül az olvasás (meg esetleg a barátnő, bár az kérdőjeles.-)) tartozik ezek közé. Azt meg nehezen tudom értelmezni a felsoroltak fényében, mit értesz egyedi stílus alatt: nem tartozik bele a 90%-ba, akik ugyanazt az épp trendi stílust követik? :D
2016. júl. 18. 22:42
4/10 anonim válasza:
Ordibáld oda neki : Hajrá Hamiltoooon
ha nem reagál rá, akkor tényleg nem érdekli a forma1
2016. júl. 18. 22:48
5/10 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle!
Mi a bajod ezzel a pasival? Lehet épp a kormányt készül megdönteni:D
2016. júl. 19. 08:57
6/10 anonim válasza:
bármit. Nem annyira kicsi a világ, hogy csak a fenti felsorolt tevékenységeket lehet végezni.
2016. júl. 19. 09:01
7/10 anonim válasza:
A felsoroltak szinte mindegyike jellemező rám, kivéve a Forma-1, azt imádom, na meg, hogy én lány vagyok.
Nem az a lényeg, hogy mit csinálnak mások, hanem az hogy te mit akarsz, addig jó még a magad útját járod. :)
2016. júl. 19. 09:06
8/10 anonim válasza:
A felsoroltakon kívül kismillió dolog van,amivel az ember elfoglalhatja magát.....
2016. júl. 19. 09:59
9/10 Inessential válasza:
Miért kérdező?
Neked ennyiben merül ki a pasi fogalma?
Vagy neked ennyiből áll az életed?
2016. júl. 21. 15:50
10/10 anonim válasza:
Ezek közül csak az olvasás és a párkapcsolat értelmes. 21 éves fiú vagyok, utálom a focit és a Forma 1-et, de vívok, teniszezek, úsztam korábban, illetve mindhármat nézem a tévében. Ja, és párkapcsolatom is van. 21/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!