Miért nem érti meg, hogy én nem akarok tőle semmit?
"Miért nem érti meg, hogy én nem akarok tőle semmit?"
Valószínűleg kiderítette, hogy nincs senkid, és ezért úgy érzi szabad a pálya, csak hajtani kell.
" legutoljára, amikor visszautasítottam, bunkónak hívott"
Határozottan utasítsd vissza. Utolsó jól írja, lehet valami baja van / zaklatni fog.
Szerelmes beléd, ez szokott lenni.
(Egyébként jobban járnál, ha magyar pasid lenne, biztosan te is így gondolod.)
A gáz, hogy egy helyen dolgoztak. Mondd meg, hogy teneked más fiú tettszik!
A fenti pasiknál, ha magyarok az szokott lenni, hogy szerelmesek és mivel nem mondod neki, hogy másba vagy szerelmes, vagy neked más tettszik, vagy mással jársz, vagy kapcsolatban vagy és kedves vagy vele, beszélgetsz vele, plusz el is fogadtál tőle esetleg dolgokat, így ő azt hiszi, hogy még van remény, csak te ilyen bizonytalan csaj vagy, aki nem tud dönteni.
Magyar pasiknál jó tanács, amíg nem mondod neki, hogy más pasi miatt, vagy nem tetszés miatt nem kell ő neked és közben kedves vagy vele, nem fogják föladni... Tapasztalat. Szerintem ez még nem zaklatás, mivel elutasítani is tudni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!