Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érti meg, hogy én...

Miért nem érti meg, hogy én nem akarok tőle semmit?

Figyelt kérdés
Van egy indiai srác, aki ugyanott dolgozik, mint én és folyton a közelemben van és mindig próbál beszélgetni velem, ami nem is lenne baj. Csak mindig vesz nekem valamit, elhívogat ide-oda és legutoljára, amikor visszautasítottam, bunkónak hívott. Valamint szeretett volna elhívni magához Indiána, de egyszerűen nem érti meg, hogy nem érdeklődöm iránta. Szeretek vele beszélgetni meg minden, de mindennap meglep valamivel és ezzel annyira bűntudatot ébreszt bennem.. De nem akarja elfogadni, hogy visszautasítom.
2016. júl. 17. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:

"Miért nem érti meg, hogy én nem akarok tőle semmit?"

Valószínűleg kiderítette, hogy nincs senkid, és ezért úgy érzi szabad a pálya, csak hajtani kell.

2016. júl. 17. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogadd el azokat a dolgokat, amivel meglep. Ez már magában egy jó jel, hogy nem szeretnél tőle semmit. És persze ha újra és újra kezdeményez, akkor beszélgess vele erről és mondd el neki, hogy értse meg, nem lesz köztetek semmi. Ha ezt nem érti meg, akkor elég buta és egyéb segítségre van szükség, hiszen kezd "zaklatóvá" válni a viselkedése.
2016. júl. 17. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

" legutoljára, amikor visszautasítottam, bunkónak hívott"

Határozottan utasítsd vissza. Utolsó jól írja, lehet valami baja van / zaklatni fog.

2016. júl. 17. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos azt hiszi, hogy jó esélye van nálad, mert sok lány szereti az "egzotikus" fiúkat és az, hogy elfogadod azokat a dolgokat, amikkel kedveskedik az nem éppen arra utal, hogy nem akarsz tőle semmit :)
2016. júl. 17. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
az elsővel egyet értek. amennyiben értelmes ember abban a tudatban vásárol minden ajándékot hogy lehet fölösleges és csak pénzkidobás. ne legyen bűntudatod. amennyiben tényleg tudja hogy nincs esélye nálad az ő sara hogy vékony lesz e a pénztárcája miattad.
2016. júl. 17. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
az ő sara hogy ha*
2016. júl. 17. 23:37
 7/7 anonim válasza:

Szerelmes beléd, ez szokott lenni.

(Egyébként jobban járnál, ha magyar pasid lenne, biztosan te is így gondolod.)

A gáz, hogy egy helyen dolgoztak. Mondd meg, hogy teneked más fiú tettszik!

A fenti pasiknál, ha magyarok az szokott lenni, hogy szerelmesek és mivel nem mondod neki, hogy másba vagy szerelmes, vagy neked más tettszik, vagy mással jársz, vagy kapcsolatban vagy és kedves vagy vele, beszélgetsz vele, plusz el is fogadtál tőle esetleg dolgokat, így ő azt hiszi, hogy még van remény, csak te ilyen bizonytalan csaj vagy, aki nem tud dönteni.

Magyar pasiknál jó tanács, amíg nem mondod neki, hogy más pasi miatt, vagy nem tetszés miatt nem kell ő neked és közben kedves vagy vele, nem fogják föladni... Tapasztalat. Szerintem ez még nem zaklatás, mivel elutasítani is tudni kell!

2016. júl. 18. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!