Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki jól bírja a semmit tevést...

Aki jól bírja a semmit tevést annak mi a titka?

Figyelt kérdés
1-2 nap semmit tevést még elviselek de mondjuk ha egy hétig nem csinálnék semmit biztos megbolondulnék. :D
2016. aug. 3. 15:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
#8: Nem akarok indiszkrét lenni, de el tudnád nekem árulni, milyen típusú pénzszerzési praktika (hogy direkt ne munkahelyet mondjak) teszi lehetővé, hogy állandóan utazz és új embereket/kultúrákat ismerj meg?
2016. aug. 3. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
10%
Én a munkahelyemen nem csinálok semmit... ülök a gép előtt, napi kb 4 email jön, el tudnám végezni ezt egy húzósabb fél órában, mégis 8 és felet kéne itt ülnöm, amiből eleve ellógok 1 órát reggel és fél órával előbb megyek el. De így is szörnyű. Mondanám, hogy a pénz motivál, de az se, dolgoznék fele ennyiért is ott ahol van mit csinálni. Hogy mivel töltöm az időm? Gyakori, index, 9gag, filmezés, munkát keresek, kávézgatok, cigizek, munkatársakkal beszélgetek, s közben várom, hogy vége legyen a napnak stb.
2016. aug. 3. 16:16
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

#12: LOL, jó nagy kamu. :D

Majd pont ebben a rabszolgatartó magyar társadalomban fogsz te naponta 4 emailt fogadni, meg egész nap lustálkodni.

Tudod ki hiszi ezt el.

2016. aug. 3. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Irodai munkásoknak, recepciósoknak tényleg nem sok munkájuk van, én dolgoztam így, ilyen dolgozók mellett .

Csak a kétkezi/gyári munkások güriznek. De még az sem olyan szörnyű (diákmunkán dolgoztam gyárban)

A rabszolgasors sokkal rosszabb volt, hidd el, csak akkor még nem volt gyakori, ahová feljárhattak rinyálni.

2016. aug. 3. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:
37%

#13. Nem, nem kamu.

Lefotózni nyilván nem fogom a mailboxomat, de leírom, hogy ma milyen emaileket kaptam: 1) FYI jellegű, 2) Reminderre válasz, hogy jó, majd... 3) ügyfél irt egy FYI mailt, 4) hűtő bűzlik, holnap kitakarítják, vigyétek el a cuccaitokat 5) FYI jellegű amihez közöm sincs 6) munka jellegű (végre! 15:42-kor!!!) 7) munka jellegű.

Eközben volt egy munka jellegű, 5 perces megbeszélésem a 6. ponttal kapcsolatban.

Nem mondom, hogy minden áldott napom ilyen, van, hogy van mit csinálni, de az már ritka, s komolyan örülök neki. A mostani periódus kb 2 hete tart. Előtte volt egy 2 hónapos ugyanilyen időszakom, aminek a végén megkaptam egy nagyobb projekt lebonyolítását, ami elviekben nem feladatom, de annyira unatkoztam, hogy elvállaltam.

2016. aug. 3. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Túl lusta vagyok kb mindenhez. Kevés a motivációm. Könnyebb kifeküdni és gondolkozni.
2016. aug. 3. 20:26
 17/17 anonim ***** válasza:
A titok nyitja valószinűleg az, hogy életében nem mondta el, mutatta meg senki az illetőnek, hogy mi az a munka, mi az a tevőlegesség, - ergo, nem is érzi furcsának a saját viselkedését.
2016. aug. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!