Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a húgom ennyire rasszista?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam ebbe a kategóriába teszem a kérdést.

Szóval a húgomról lenne szó ő most 15 éves.

Kezdeném azzal vele kapcsolatban, hogy ő az a tipikus "menő" lány aki néha bunkó tud lenni de azért kedves is.

Az elmúlt kb 1 évben azt vettem észre rajta, hogy eléggé rasszista lett.

Állandóan szidja a migránsokat útszéli módon ha felmerül a téma ennek kapcsán. Itthon és az iskolába is szokta ezt csinálni.

Olyan gyűlölködő megjegyzéseket tesz rájuk, hogy csak na.

Egyszer azt mondta, hogy: (megpróbálom szó szerint idézni) "Ezeket a törölköző fejűeket a határon kellene agyonlőni"

De emellett gyakran zsidózik is. Őket is gyakran szidja.

Pl. egyszer a hatágú csillagra azt mondta, hogy :" ez azoknak a zsidó ge**knek a csillaga"

Kb ennyi róla, az elmúlt egy évben vettem ezt észre rajta.

Mit csináljak, hogy ne gyűlölje a migránsokat és zsidókat?

A kérdés nem kamu! Tényleg ezt csinálja.

Mi lehet ennek az oka?

19/F

2016. aug. 11. 21:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
42%
#5 vavgok egy szoval se mondtam, hogy te pofozd fel es azt sem, hogy kuss van neki es nem lehet velemenye. Csak azt, hogy IGY nincs joga beszelni senkirol es semmirol. Nem kell kiforgatni a szavaimat senkinek. A kulturalt velemeny nyilvanitas es az undorito, alpari gyulolkodes kozott oriasi kulonbseg van.
2016. aug. 11. 22:42
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

Ne aggódj, 15 évesen még senkinek sincsenek kiforrott politikai nézetei. Ahhoz fel kell nőni minden értelemben, és ez alatt nem a 18 éves kort értem, hanem az önálló életet, végzettséget, munkatapasztalatot, párkapcsolatot, felelősségvállalást.

Tinikorban ez a gyűlölet nem jelent semmit, inkább csak keresi a helyét, próbál egy szubkultúrába beilleszkedni, valamivel azonosulni más valamitől meg elhatárolódni. Nem hiszem hogy erős ez a kötődés, gondolom még életében nem találkozott és beszélgetett egyetlen migránssal sem, azt látja, ami a tv-ben megy, nincsenek saját tapasztalatai...

Ezzel semmit sem tudsz kezdeni, az idő majd megoldja.

27/N

2016. aug. 11. 23:11
 13/28 anonim ***** válasza:
41%

Nyilván divatból teszi. Mert ez a "menő"...

A rasszista témához. Mindenkinek joga van a saját véleménynyilvánításhoz. Személy szerint én is utálom a migránsokat. Sőt, még azzal az érvvel is egyet értek, hogy a migránsokat a határnál, ha figyelmeztetések után is, de aki átakar szökni, azt agyonlőni. Ez van. Van aki rasszista, van aki nem.

Még valami. Miért gondolja mindenki, hogy a rasszizmus egyoldallú? Szerintem a muszlimoknak is megvan a maguk véleménye a magunkfajta fehérekről, sőt megkockáztatom, még durvább, mint a mi véleményünk.

2016. aug. 11. 23:41
 14/28 anonim ***** válasza:
23%
Bugyuta vagy. A 15 éves húgodnak több sütnivalója van, mint neked. Mire legyen elfogadó? Arra, ha egyedül megy az utcán, és egyszer csak megerőszakolja egy ilyen buckalakó kecskeb aszó ember? Gratulálok neked. Nem beszélve arról, hogy amúgy a világot a gazdag zsidó mágnások irányítják, a húgod "CSAK KÉPBEN VAN", ennyi a baja :D
2016. aug. 12. 02:16
 15/28 anonim ***** válasza:
48%

Valószínűleg a baráti társasága ilyen és alkalmazkodik. Gondolom alaposan nem nézett utána 15 évesen, mert még a felnőttek többsége is csak egyoldalúan tud tájékozódni minden hírrel kapcsolatban.

És az a helyzet, ha elfogadáspárti vagy, akkor bizony őt is el kell így fogadnod.

2016. aug. 12. 03:36
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Az elfogadás azt jelenti, hogy elfogadjuk a másik létezését, hagyjuk élni, nem bántjuk. Nem azt, hogy mások gyűlőlködésére bólogatunk.
2016. aug. 12. 06:03
 17/28 anonim ***** válasza:
24%
5ös azt te ki a k....a elet f...a vagy,hogy ilyeneket irkalj egy 15eves lanyrol? Nyomorek. Azt csinal amit akar,neki is lehet velemenye. Amugy is,imadom az ilyen meno lanyokat,akik nem felnek elmondani az igazat. Te meg duguljal be. 22\L
2016. aug. 12. 06:59
 18/28 anonim ***** válasza:
76%
17-es, te is csak egy seggnyaló birka vagy.
2016. aug. 12. 08:57
 19/28 anonim ***** válasza:
32%
Akár tetszik,akár nem,ez az Ő véleménye. Attól,hogy 15 éves,még alkothat saját gondolatmenetet. Nem ostoba,nem szellemi fogyatékos. Nem szeretem mikor mindenki be van skatulyázva,hogy "ez csak divat". És mi van ha nem? Egyébként 15 évesen nagyonis tudja mit beszél. Ha neki ez a véleménye,ahhoz senkinek semmi köze. Szólásszabadság van!
2016. aug. 12. 09:06
 20/28 anonim ***** válasza:
48%

#16: " Az elfogadás azt jelenti, hogy elfogadjuk a másik létezését, hagyjuk élni, nem bántjuk. Nem azt, hogy mások gyűlőlködésére bólogatunk."

Az a helyzet, hogy ha valaki valóban elfogadó és nem csak előadja, akkor bizony arra is bólogatnia kell. Emberi jog a szabad gondolkodáshoz való jog.

2016. aug. 12. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!